Φ adrenalin Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 oyyoooyoyoyoy yapmayaaaa nasıl olduu beeee geçmiş olsun kardeşlerimeee "hey alttaki"topicine git ve gör neler olduğunu....aaaaaaahh kafammmm Alıntı
Φ UnHaPPY Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 aha masa kalabalıklaşacak sanırsam.....sayman dur daha yeni ayıldık beaaa.... ne resim ama Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 anaa gördümm yaaaa ben napmışımmm Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 geldim geldim....allahtan yannış uçağa binmişiz...bi uyandım ki kulağımda ezan sesi..marsa geldik herhal dedim.... iranmış ..... gelirkende bi kaç kilo uranyum felan getirdim ...belkim lazım olur.. Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 uranyummu ......lem sayman züpersin,üstteki sınıflardan bir iki ayu polat alemdar ayaanda geziyomuş... acaip işimize yarayacak desene yav....he he bütün okulu aidata bağlarız artık.... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 müdürdende alsak çokmu ayıp olur acep? Alıntı
Φ sen_ben Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2006 ohh ne yorurmuşum o forum senin bu forum senin abey bana 1 cola Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2006 yahu ne demek......al bakem kolanı....alayım 150ytl,sen yenisin galiba çocuğum.. itirazında varsa eğer bak kapıda elinde bazuka olan iki kişi var bak görüyonmu...hah onnara itirazlar... hade canım benim.... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2006 ya vakana cola 150 ytl degil be insaf 149 ytl niye yalan söylüyon çoucğa bak kaçtı senin yüzünden Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2006 sorun deil ben köşede sıkıştırdım aldım ücreti...kendiside dedi zaten içmiş kadar oldum diye.. Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2006 afferim lem işi ii kaptın seni haraçtan sorumlu devlet bakanı yapıcam Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2006 cafe de kimse kalmamış yaf Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2006 iyi yaa manzarası da hoşmuş Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 kimse var mı bir kahve alacaktım hu hu hu bakar mısınız? Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Akolsuz içecek satmıyoruz hanfendi ... İçip sarhoş olacaksanız size Alkol verelim yoksa bir bardak su ikram edeyim benide oyalamayın. Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Akolsuz içecek satmıyoruz hanfendi ... İçip sarhoş olacaksanız size Alkol verelim yoksa bir bardak su ikram edeyim benide oyalamayın. cafe sahibinide yoldan çıkarttıya helal olsun bize.... sayman gördünmü cafenin son halini,köşeyede barı kondurmuş arman.... arman akşama kim program yapacakki,ona göre hazırlıklı olalım değilmi... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 ahanda burayı ayyaşlar bastı.. arman sen demi? hak yoluna dön. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 yaw bu bana verilen vişne suyu bi acayip ağzım uyuşmaya başladı yoksam içinde bişeymi var Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 kesin vakana aziz ve saymanın işidir. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 aziz öle bişey yapmaz kardeşine.. ama vakana abim ve sayman'dan şüpheleniyom.. Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 bence sen en fazla azizden kork..onları azdıran da aziz Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 aziz öle bişey yapmaz kardeşine.. ama vakana abim ve sayman'dan şüpheleniyom.. doğru kişilerden şüpheleniyorsun.......aynen devam.... çeteye dahil olmak isteyenler cv lerini bıraksınlar azizile..savcılıktan temiz kağıdı olanlar hiç heveslenmesin... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 heeeeeyyy nerde bu cafenin sahibi, müşteriyle ilgilenicek kimse yok mu? yoksa herkes erbayın içtiği vişne suyundan mı içti? Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 cafenin sahibi de içip bir yere sızmıştır.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.