Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 3,2b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

geldim geldim....allahtan yannış uçağa binmişiz...bi uyandım ki kulağımda ezan sesi..marsa geldik herhal dedim.... iranmış ..... :P gelirkende bi kaç kilo uranyum felan getirdim ...belkim lazım olur.. B)

Gönderi tarihi:

Akolsuz içecek satmıyoruz hanfendi ... İçip sarhoş olacaksanız size Alkol verelim yoksa bir bardak su ikram edeyim benide oyalamayın. :D

Gönderi tarihi:

Akolsuz içecek satmıyoruz hanfendi ... İçip sarhoş olacaksanız size Alkol verelim yoksa bir bardak su ikram edeyim benide oyalamayın. :D

cafe sahibinide yoldan çıkarttıya helal olsun bize.... :D

sayman gördünmü cafenin son halini,köşeyede barı kondurmuş arman....

arman akşama kim program yapacakki,ona göre hazırlıklı olalım değilmi... -_-

Gönderi tarihi:

aziz öle bişey yapmaz kardeşine.. ama vakana abim ve sayman'dan şüpheleniyom.. :wacko:

doğru kişilerden şüpheleniyorsun.......aynen devam.... :devil::devil:

çeteye dahil olmak isteyenler cv lerini bıraksınlar azizile..savcılıktan temiz kağıdı olanlar hiç heveslenmesin... :D

Gönderi tarihi:

heeeeeyyy nerde bu cafenin sahibi, müşteriyle ilgilenicek kimse yok mu? yoksa herkes erbayın içtiği vişne suyundan mı içti? :sleeping::sleeping:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.