Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

oyyoooyoyoyoy yapmayaaaa nasıl olduu beeee geçmiş olsun kardeşlerimeee

"hey alttaki"topicine git ve gör neler olduğunu....aaaaaaahh kafammmm

• Cevaplar 3,2b
  • Görüntü 154,8b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

aha masa kalabalıklaşacak sanırsam.....sayman dur daha yeni ayıldık beaaa....

:lol::D:) ne resim ama

Gönderi tarihi:

geldim geldim....allahtan yannış uçağa binmişiz...bi uyandım ki kulağımda ezan sesi..marsa geldik herhal dedim.... iranmış ..... :P gelirkende bi kaç kilo uranyum felan getirdim ...belkim lazım olur.. B)

Gönderi tarihi:

uranyummu ......lem sayman züpersin,üstteki sınıflardan bir iki ayu polat alemdar ayaanda geziyomuş... :angry:

acaip işimize yarayacak desene yav....he he bütün okulu aidata bağlarız artık.... :devil:

Gönderi tarihi:

ohh ne yorurmuşum o forum senin bu forum senin abey bana 1 cola

Gönderi tarihi:

yahu ne demek......al bakem kolanı....alayım 150ytl,sen yenisin galiba çocuğum..

itirazında varsa eğer bak kapıda elinde bazuka olan iki kişi var bak görüyonmu...hah onnara itirazlar... -_-

hade canım benim.... :D

Gönderi tarihi:

ya vakana cola 150 ytl degil be insaf 149 ytl niye yalan söylüyon çoucğa bak kaçtı senin yüzünden :P

Gönderi tarihi:

sorun deil ben köşede sıkıştırdım aldım ücreti...kendiside dedi zaten içmiş kadar oldum diye.. B);)

Gönderi tarihi:

afferim lem işi ii kaptın :P

seni haraçtan sorumlu devlet bakanı yapıcam :P

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Akolsuz içecek satmıyoruz hanfendi ... İçip sarhoş olacaksanız size Alkol verelim yoksa bir bardak su ikram edeyim benide oyalamayın. :D

Gönderi tarihi:

Akolsuz içecek satmıyoruz hanfendi ... İçip sarhoş olacaksanız size Alkol verelim yoksa bir bardak su ikram edeyim benide oyalamayın. :D

cafe sahibinide yoldan çıkarttıya helal olsun bize.... :D

sayman gördünmü cafenin son halini,köşeyede barı kondurmuş arman....

arman akşama kim program yapacakki,ona göre hazırlıklı olalım değilmi... -_-

Gönderi tarihi:

ahanda burayı ayyaşlar bastı.. :D

arman sen demi? hak yoluna dön. :D

Gönderi tarihi:

yaw bu bana verilen vişne suyu bi acayip ağzım uyuşmaya başladı :wacko: yoksam içinde bişeymi var :angry::P

Gönderi tarihi:

kesin vakana aziz ve saymanın işidir. :D

Gönderi tarihi:

aziz öle bişey yapmaz kardeşine.. ama vakana abim ve sayman'dan şüpheleniyom.. :wacko:

Gönderi tarihi:

aziz öle bişey yapmaz kardeşine.. ama vakana abim ve sayman'dan şüpheleniyom.. :wacko:

doğru kişilerden şüpheleniyorsun.......aynen devam.... :devil::devil:

çeteye dahil olmak isteyenler cv lerini bıraksınlar azizile..savcılıktan temiz kağıdı olanlar hiç heveslenmesin... :D

Gönderi tarihi:

heeeeeyyy nerde bu cafenin sahibi, müşteriyle ilgilenicek kimse yok mu? yoksa herkes erbayın içtiği vişne suyundan mı içti? :sleeping::sleeping:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.