Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 19 yıl oyyoooyoyoyoy yapmayaaaa nasıl olduu beeee geçmiş olsun kardeşlerimeee "hey alttaki"topicine git ve gör neler olduğunu....aaaaaaahh kafammmm
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 19 yıl aha masa kalabalıklaşacak sanırsam.....sayman dur daha yeni ayıldık beaaa.... ne resim ama
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 19 yıl geldim geldim....allahtan yannış uçağa binmişiz...bi uyandım ki kulağımda ezan sesi..marsa geldik herhal dedim.... iranmış ..... gelirkende bi kaç kilo uranyum felan getirdim ...belkim lazım olur..
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 19 yıl uranyummu ......lem sayman züpersin,üstteki sınıflardan bir iki ayu polat alemdar ayaanda geziyomuş... acaip işimize yarayacak desene yav....he he bütün okulu aidata bağlarız artık....
Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2006 19 yıl ohh ne yorurmuşum o forum senin bu forum senin abey bana 1 cola
Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2006 19 yıl yahu ne demek......al bakem kolanı....alayım 150ytl,sen yenisin galiba çocuğum.. itirazında varsa eğer bak kapıda elinde bazuka olan iki kişi var bak görüyonmu...hah onnara itirazlar... hade canım benim....
Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2006 19 yıl ya vakana cola 150 ytl degil be insaf 149 ytl niye yalan söylüyon çoucğa bak kaçtı senin yüzünden
Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2006 19 yıl sorun deil ben köşede sıkıştırdım aldım ücreti...kendiside dedi zaten içmiş kadar oldum diye..
Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2006 19 yıl afferim lem işi ii kaptın seni haraçtan sorumlu devlet bakanı yapıcam
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 19 yıl Yazar Akolsuz içecek satmıyoruz hanfendi ... İçip sarhoş olacaksanız size Alkol verelim yoksa bir bardak su ikram edeyim benide oyalamayın.
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 19 yıl Akolsuz içecek satmıyoruz hanfendi ... İçip sarhoş olacaksanız size Alkol verelim yoksa bir bardak su ikram edeyim benide oyalamayın. cafe sahibinide yoldan çıkarttıya helal olsun bize.... sayman gördünmü cafenin son halini,köşeyede barı kondurmuş arman.... arman akşama kim program yapacakki,ona göre hazırlıklı olalım değilmi...
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 19 yıl yaw bu bana verilen vişne suyu bi acayip ağzım uyuşmaya başladı yoksam içinde bişeymi var
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 19 yıl aziz öle bişey yapmaz kardeşine.. ama vakana abim ve sayman'dan şüpheleniyom..
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 19 yıl aziz öle bişey yapmaz kardeşine.. ama vakana abim ve sayman'dan şüpheleniyom.. doğru kişilerden şüpheleniyorsun.......aynen devam.... çeteye dahil olmak isteyenler cv lerini bıraksınlar azizile..savcılıktan temiz kağıdı olanlar hiç heveslenmesin...
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 19 yıl heeeeeyyy nerde bu cafenin sahibi, müşteriyle ilgilenicek kimse yok mu? yoksa herkes erbayın içtiği vişne suyundan mı içti?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.