Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2006 19 yıl Bu forumun kızları pek bi tembel insan sabah kalkar çay falan koyar
Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2006 19 yıl bütün içecekler gezgindenmiymiş....hobaaaaaaaaaaaa.....peki niyeki? ha doğum günü şeysi....... bana fiski sayman kardeşimede bi burbon aç bakem ordan.....
Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2006 19 yıl oldu canım başka isteyen varmı? aslında sizin bana hazırlamanız gerekiyor..
Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2006 19 yıl yettim vakana jack daniels içekmi... nede olsa bugün gezginin doğumgünü , içkiye acımam bugün...
Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2006 19 yıl oldu gezgin.....çaymış.... bizde ağanın elinden tutulmaz diyoduk saymanla..... sayman görüyon dimi olanları.......doğum günümde herkese pizza vede buz gibi bira benden hemde corona............
Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2006 19 yıl şeyy cafeye kim bakıyor...garson ben bi çay alayım sıcak kek yaptımda boş gitmiy....hade sizde gelin
Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2006 19 yıl ne kekmi ... bak karçiçeği sana birden kanım kaynadı.. geel sen şöle çök ben çayları alıp gelem..
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 19 yıl evet bu gün pazar hadi herkese benden mehmet efendinin yandan çarklı bol gorpüklü türk kahvesinden gelsin.....bir daha ki pazar vakana, aziz yada sayman sizden biri ısmarlayacak...karışmam sonra yoksa bir daha zırnık koklatmam
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 19 yıl ısmarlarız sen dert etme hele şimdi ısmarla bi hallederiz o zaman
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 19 yıl Arman ii gözelde bi temizleyin şurayı canım..masaları örümcek sarmış..
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 19 yıl yaw bende anlamıyom nası işyapıyo.....simit 5 ytl...çay 10 ytl... zati güççücük bi kafenin sahibinin hummer a binmesinden kıllanmıştım ama... neyse ver bi bira al 20 ytl ni...kafayı bulmak 500 ytl ye patlıyo anasını satam....
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 19 yıl burası cafe alkollü ürünler bulunmaz! İstersen bi kayfe yada bi kofa su verem açılırsın! Kayfe 45 ytl, pahalı geldiyse bi kofa su 15 ytl
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.