Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

alkol yok mu içip içip off çeksem :P

• Cevaplar 3,2b
  • Görüntü 154,8b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

herkese benden çay ahhh ulan şu feneri elimizden kaçırdık yaaa penaltımızıda vermedi hakem :angry:

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

ohoo ne zamandır uğramamışım buraya bi çay demliyim barii isteyen içebilir...

Gönderi tarihi:

Hey millet... ben çayı koyuyorum , biri simitleri alsın gelsin.. :)

Gönderi tarihi:

sayman bende var bir bira ...gel paylaşalım.............

hocam sucuklu kaşarlı bi tost.....kaşar çift olsun.........

Gönderi tarihi:

içelim abicim... biz bu saatte başladık, akşama damardan rakı alırız abicim .....durum onu gösteriyo..

Hadi sağlına.... :)

Gönderi tarihi:

eliniz değmişken bir de türk kahvesi bana yapın.. şöyle bol korpüklü olsun iki barmak kalınlığında körpüğü olsun

Gönderi tarihi:

farketmez , bak kalkmışken orda fırın boş duruyo... biliyorum ben zavallı fırın ne zamandır içine şöyle pasta, kek yapılıp konmadı, üzülüyo garibim, hani belki sen onun bu derdine derman olabilirsin belkide...yani kendim için deil tamamen duygusal.. ;)

Gönderi tarihi:

eminim :D tarçınlı üzümlü kek yapalım bari. beş çeyına gelirsin sen de

ha unutmadan sigaralardan senden. kulak arkasıda yaparım ona göre yoksa elimi hiç birşeye sümem :D

Gönderi tarihi:

ayıpsın bacım, sana en kalitelisinden parlement alıp gelem ...veya cebimdeki kısa 2000 paketini bırakam

......sana söz bi de kahve falına bakarım ( bak bunu kimseye söyleme B) )

Gönderi tarihi:

parlıament alayım liht olsun fal iyi fikir ha hiç aklıma gelmemişti. bakalım ufukta bir kısmet var mı?

Gönderi tarihi:

sen şu keki yap gerisi kolay ....şimdi bütün forum uyanır , açız diye buraya zıplarlar.. :)

Gönderi tarihi:

nerde yaw bu millet?.. ulan yoksa benim siyu kabilesinden olduğumu anladılar mı?

vakana bilem yok kimle içcez şincik.. :P

Gönderi tarihi:

selamun aleyküm cafe milleti nasılsınız

Gönderi tarihi:

bu zar hileli :P

fenerli ya kesin zarlarıda satın almıştır bu :P

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.