Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 19 yıl herkese benden çay ahhh ulan şu feneri elimizden kaçırdık yaaa penaltımızıda vermedi hakem
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl ohoo ne zamandır uğramamışım buraya bi çay demliyim barii isteyen içebilir...
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 19 yıl Hey millet... ben çayı koyuyorum , biri simitleri alsın gelsin..
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 19 yıl sayman bende var bir bira ...gel paylaşalım............. hocam sucuklu kaşarlı bi tost.....kaşar çift olsun.........
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 19 yıl içelim abicim... biz bu saatte başladık, akşama damardan rakı alırız abicim .....durum onu gösteriyo.. Hadi sağlına....
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 19 yıl eliniz değmişken bir de türk kahvesi bana yapın.. şöyle bol korpüklü olsun iki barmak kalınlığında körpüğü olsun
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 19 yıl farketmez , bak kalkmışken orda fırın boş duruyo... biliyorum ben zavallı fırın ne zamandır içine şöyle pasta, kek yapılıp konmadı, üzülüyo garibim, hani belki sen onun bu derdine derman olabilirsin belkide...yani kendim için deil tamamen duygusal..
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 19 yıl eminim tarçınlı üzümlü kek yapalım bari. beş çeyına gelirsin sen de ha unutmadan sigaralardan senden. kulak arkasıda yaparım ona göre yoksa elimi hiç birşeye sümem
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 19 yıl ayıpsın bacım, sana en kalitelisinden parlement alıp gelem ...veya cebimdeki kısa 2000 paketini bırakam ......sana söz bi de kahve falına bakarım ( bak bunu kimseye söyleme )
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 19 yıl parlıament alayım liht olsun fal iyi fikir ha hiç aklıma gelmemişti. bakalım ufukta bir kısmet var mı?
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 19 yıl sen şu keki yap gerisi kolay ....şimdi bütün forum uyanır , açız diye buraya zıplarlar..
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 19 yıl nerde yaw bu millet?.. ulan yoksa benim siyu kabilesinden olduğumu anladılar mı? vakana bilem yok kimle içcez şincik..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.