Φ frozen Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 çekirdeğinim senin.. erbay sayesinde ezberledik valla Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 döşeme ( iyi döşemelik parke çıkıyoda ondan şeyettim ) Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 döşeyememe (bide bu durum varda bende ondan şeyettim ) Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 uşağum çam ağacından döşeme çağrıştı ya sende tebrikler sahiden.. dekorasyon.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 imkanı yok ( böyle bi durumun olmasının imkanı yokda ondan şeyettim ) ( bu frozene ) meslek Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 acıktım alo nacı nerdesın bılıyon mu sen bunu natı Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 ne bıcım ankaralısın sen oku sunu İnternetteki web sitesi ve "Acıktım Alo Naci Nerdesin" telefon hattıyla Ankaralılara 14 yıldır ciğer hizmeti sunan "Ciğerci Naci" ekonomik krizlere meydan okuyor. Çağdaş bir sistemle müşterilerine "www.ciğercinaci.20m.com" internet sitesiyle ve Ankara'da ilk olarak "Acıktım Alo Naci Nerdesin" telefon hattıyla hizmet veren Naci Özdemir, "Türkiye'de en yüksek maaşlı devlet memurundan çok kazanıyorum" dedi. Ardarda gelen ekonomik krizlerin işlerine hiçbir etkisi olmadığını anlatan Ciğerci Naci, "Son ekonomik kriz 7'den 77'ye kadar herkesi etkiledi. Herkesin anası ağladı. Ama Allah'a şükür benim yanımdan bile geçmedi. Herhalde bir ben gülebiliyorum bu ülkede" diye konuştu. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 :lol: Hadi be ver bakim sen şu çiğercinin nosunu Nerdeymiş mekanı Aa Kavaklıderedeymiş... Alem adam yahu Ne günlere kaldık Yarabbim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.