Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 doyumsuzluk olan neyyy? anamadım senii.. dünya Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 dünya savaş...barışş... amanüng... :) saçmaladım...saçmalamak.... Alıntı
Φ Demircan Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 savaş...barışş... amanüng... :) saçmaladım...saçmalamak.... eti fazla kaçırdın herhalde Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 eti fazla kaçırdın herhalde galipa yafff.... Allah olmayanlara da versin yaff... :D ben yemiçem bidaha şeker koması gibi et koması geçirçem yoksa :P hühühuhuhühü ya kıyaamam ben o hayvanlara ama işte... kader.... kader... !! Alıntı
Φ Demircan Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 galipa yafff.... Allah olmayanlara da versin yaff... :D ben yemiçem bidaha şeker koması gibi et koması geçirçem yoksa :P hühühuhuhühü ya kıyaamam ben o hayvanlara ama işte... kader.... kader... !! beyaz yazı Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 kar yazi yasdimi beyaz olur Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 kar yazi yasdimi beyaz olur :D kar...1 metree dağdan düşünce de o hiç sevmediğimiz facialar olur.... çığ....! Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 wuwww çok Soğuk alpler... dağların dorukları.. dağ... ! Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 kaf dağı anka kuşu.. hayri pıtırr Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 çıtırdak çerez.. o da ne diyip şaşırıırım ve aklıma saatin 2 olduğu gelince şaşırmam... gece yarısı...! Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 sahil ve bizim çocuklar... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 sahil ve bizim çocuklar... ateş ve su Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 ben sen o... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 gülll.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 işte böleee.... uyumm...! Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 imkansızlık (bişeyi özlüosan şuan için onu görmen imkansızdır) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.