Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Sıkıntı.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 güç.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 hedef... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Motorbisiklet vın vınnn Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 hız...hızın içinde duyarsızlık.... özgürlük... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 İnsanın bilinçli kulandığı bir araç yarış değil ! kulanmasını bilene Hız yok trafik kuralları içindeki özgürlük .Kullanım kolaylığı vs vs ...... gökyüzü Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 İnsanın bilinçli kulandığı bir araç yarış değil ! kulanmasını bilene Hız yok trafik kuralları içindeki özgürlük .Kullanım kolaylığı vs vs ...... gökyüzü zaten trafik koşulları içinde özgürlük olmaz...ben onu hız yarışlarını düşünerek yazmıştım gökyüzü... yalnızlık... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 zaten trafik koşulları içinde özgürlük olmaz...ben onu hız yarışlarını düşünerek yazmıştım gökyüzü... yalnızlık... özgürlük demek hız demek değil ki ! motorbisiklet kullananlara sorun onlar için özgürlük trafikte rahat seyredebilmek ve kulanım kolaylığı olarak düşünürsen daha doğru olacaktır. yanlızlık zor bir duygu Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 özgürlük demek hız demek değil ki ! motorbisiklet kullananlara sorun onlar için özgürlük trafikte rahat seyredebilmek ve kulanım kolaylığı olarak düşünürsen daha doğru olacaktır. yanlızlık zor bir duygu ama anlatamadım.....hız özgürlük demedim....bi klip izlledim de insanın düşünürken yada hissederken özgür olacağını düşünüyorum dedim... ama açıklayamadım galiba..hımm bide hızı seviyorum ayrıca trafikte değil bu yarışlarda tekrar altının çizeyim de:) ondan ben öyle düşünüyorum... zor bir duygu... aşağılanmak olsa gerek.. ! Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 ben yazdım tatlı cadı yazsın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.