Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 bu hayatta ne ünlü bu oyunda yaff ne desem kendisine...her yere maydanoz olduğu için... diyorum ki: maydonozz.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 bunu cevaplamak hiç de zor olmadı... o bir krall.. o bir popstar.. o.. işte o birrr AJDARRR.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 ona sanatçı demek....gerçek bi yalan aynı zamanda doğru bir gerçek... çelişki.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 düzen...anti cadı... ))) aksi... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Salçalısı...... Kalçalısı.... kalça Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 focal hoşgeldin kendini özletiyosun kale Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 artık daha sık geleceğim özleyenlerimin olması güzel sur Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.