Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 araba diyince...gece ya...gecede bi araba düşündüm..sislerde kaybolmuşş... sis..! Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 hadi ya cadısın he süpürgende varmı melek Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Guleç yaf sana bu sırada bişey sorcem gözlerinden ne akıyor öle , korkutma öle bizi insan Alıntı
Φ AyBaLa Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 yaf sana bu sırada bişey sorcem gözlerinden ne akıyor öle , korkutma öle bizi insan gozlerim kan agliyor korkmana gerek yok, akan makyaj'da olabilir duygu Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 gozlerim kan agliyor korkmana gerek yok, akan makyaj'da olabilir duygu heh aman öle olsun makyaj olsun da bu kırmzı makyaj ne iş be eeeeeeeee nese kızlar böle resimleri nie sever anlamam........nese zevk meselesi ... aşk Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 cadı beeeeeeen hiçde bilem benim o cadııı neyse... hayat bazen hayaliyle yaşadığımız mutluluk... hayall... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 hiçde bilem benim o cadııı neyse... hayat bazen hayaliyle yaşadığımız mutluluk... hayall... sen tatlı dacısın abisi... güzel Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 YaLaN....! (sağol kaan abi.. ) Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 YaLaN....! (sağol kaan abi.. ) hayat Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.