Φ monalisa Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 kardeş nasılsın iyiyim,ellerinden öperim bayramda yaklaşıyo hani,euro olarak görürsün artık kardeşini kelime=euro Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 iyiyim,ellerinden öperim bayramda yaklaşıyo hani,euro olarak görürsün artık kardeşini kelime=euro ben el öptürmem .... para Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 ben el öptürmem .... para bu arada avatarın süper,hatta süper ötesi..devrimci, adam gibi adam...keşke sonu öldürülmek olmasaydı... para servet Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 bu arada avatarın süper,hatta süper ötesi..devrimci, adam gibi adam...keşke sonu öldürülmek olmasaydı... para servet herşeyden önce cesaretin sembolüydü O benim gibi adama servet denirmi ya başkası cevaplasın Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 herşeyden önce cesaretin sembolüydü O benim gibi adama servet denirmi ya başkası cevaplasın servet hürriyet (özgürlük anlamında) oldu mu abi Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 servet hürriyet (özgürlük anlamında) oldu mu abi gazete Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 unicef unicef kartlari diyim Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 baba.............. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 çok uzak..................... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.