Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 üfffffpppp çok teşekkür ederimmm ellerine sağlıkkahve güzel sen evde kalmazsın Afiyet olsun Kaldım bile eline sağlık kankim gerçi hiç ağzımın tadı yok, yediğimden içtiğimdende bişey anlamıyorum ama Kankim tam 30 topicdir nasıl oldun diye soruyorum ama cvp hiç gelmiyor Nasıl oldun Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 kusura bakma kankim dün forumda değildim pek, bir iki defa uğradım gittim... topicleri karıştırma fırsatım olmadı pek kuşum ondan cvp verememişimdir saol canım bugün biraz daha iyiyim, birde sesim düzelirse daha iyi olcak iş yerindekiler dalga geçiyo valla ne bu ses böyle diye Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Önemli değil kankim sen iyileşde Daha çok dalga geçerler 15 gündür benimlede dalga geçiyorlar sesim yüzünden Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 konumuza dönelim yağmur la başlayalım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 hasret inanmıyorum ya hem saat aynı, hem de cevap ama bu defa focal girmiş araya tabi ben iletiyi yeniden düzenleyince saat değişti Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 o kalben edilen dua yı kabul eder... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.