Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 keşkül ! mineu mikrobiyoloji felan ne iş sen ne okuyon bakıyım ? Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 keşkül ! mineu mikrobiyoloji felan ne iş sen ne okuyon bakıyım ? ben gıdayı bitirdim çok şükür, okumuyorum şu anda... gıda okuyuncada ister istemez bütün bakteri, mikroorganizma hepsini öğretiyolar adama profiterol Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 sıcak çikolata...... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 kuru üzümlü yaş pasta gözlerine bakınca kuru üzüm geldi Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 bak şimdi kuru üzüm deyince leblebi canım çekti Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 ya ne güzel olur değil mi ? antep fıstığı da yakışır. Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 antep diince fıstık diince baklava geldi aklıma Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 ben korkmammmmm yalan Alıntı
Φ death is the will of GOD Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 hayat Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.