Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 bu yaz 2 ay ordaydım kurtulmak için neler yaptım !!!! berbat!!..... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 çok seviyorum! sana demedim bunu genelde seni lazfından sonra bu gelirde o kalıma geldi Alıntı
Φ kocbay Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 vallah ustume alinmamistim.... aklima bu gelir: Beyaz atli prensim!!! Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 o nası cevap be kardeşim...bu forumu başka şeylerle karıştırmayın... ilaç teşekkür ederim kızmışsın cevabıma ne yani sex bu hayatın içinde yokmu yapmıyomusun senin aklına gelmiyomuu ee ne diyimm sana özür dilerimmm tamam mı başka forumlarad ********* atmayınız Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 Elvis rahmetlke anıyoruz bu arada Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.