Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 17 yıl Balıkesir hımmm en önemli 2 caddesi var bir tanesi Milli Kuvvetler bir diğeri Anafartalar..... Şehir merkezi ufak ama bir o kadar sevimli daha çok kazaları gözde.....,, Yani ,Ayvalık,akçay,gönen,altınoluk vs gibi.... Şehrin en önemli cafelerinden biri şan genellikle Nef te okuyanlar takılıyor Bu arada Nef ( Necatibey Eğitim Fakultesi) Bir diğer önemli pasajı 6 eylül .... Yazın fuarda korea çay bahçesi var oraya gitmenizi tavsiye edebilirim
Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 17 yıl ne yalan söyleyim yazdıkların destanı çağrıştırdı bana hehe... özgeçmişi gibi olmuş o şehrin destan
Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 17 yıl atilla han kısss...kelebek hoşgeldin canım foruma...nerelerdeydin bakem sen he
Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 17 yıl dershane okul derken hiç gelemiyodum canım yaa bak artık burdayım hoşbulduk tarih...
Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 17 yıl hehe..evet vilmaydı ama ma sı tutmuş en azından bam bam nickli biri vardı onu çağrıştırdı nick.. (=
Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 17 yıl soda.. nerden geldi derseniz şu an meyveli soda içmekteyim oda su gibi ya rengi falan ondan (=
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.