Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 17 yıl uşağum çam ağacından döşeme çağrıştı ya sende tebrikler sahiden.. dekorasyon..
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 17 yıl imkanı yok ( böyle bi durumun olmasının imkanı yokda ondan şeyettim ) ( bu frozene ) meslek
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 17 yıl ne bıcım ankaralısın sen oku sunu İnternetteki web sitesi ve "Acıktım Alo Naci Nerdesin" telefon hattıyla Ankaralılara 14 yıldır ciğer hizmeti sunan "Ciğerci Naci" ekonomik krizlere meydan okuyor. Çağdaş bir sistemle müşterilerine "www.ciğercinaci.20m.com" internet sitesiyle ve Ankara'da ilk olarak "Acıktım Alo Naci Nerdesin" telefon hattıyla hizmet veren Naci Özdemir, "Türkiye'de en yüksek maaşlı devlet memurundan çok kazanıyorum" dedi. Ardarda gelen ekonomik krizlerin işlerine hiçbir etkisi olmadığını anlatan Ciğerci Naci, "Son ekonomik kriz 7'den 77'ye kadar herkesi etkiledi. Herkesin anası ağladı. Ama Allah'a şükür benim yanımdan bile geçmedi. Herhalde bir ben gülebiliyorum bu ülkede" diye konuştu.
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 17 yıl :lol: Hadi be ver bakim sen şu çiğercinin nosunu Nerdeymiş mekanı Aa Kavaklıderedeymiş... Alem adam yahu Ne günlere kaldık Yarabbim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.