Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

güç.....

• Cevaplar 15,9b
  • Görüntü 624,1b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

Gönderi tarihi:
kadın..

erkek....

Gönderi tarihi:
:clover: sinema :clover:
Gönderi tarihi:

Aldatilmak ve dogal olarak BOYNUZ...

Gönderi tarihi:
Aldatilmak ve dogal olarak BOYNUZ...

canım seni biraz neşesiz gördüm...anladım biraz biraz...ama daha dün bana demiyo muydun sen sınavlar bitti diye... :) hadi gül ama...sen bunu yazıncaa bir kızın çektiği hüzün geliyor aklıma... :( üzülerek...

ama gülmen gerekiyor senin... :clover:

Gönderi tarihi:

Hani artik bi ömür geciririm onunla dersin ya en sonunda.. ve birden gelir hazin son..

Sirtindan vurulur.. kalkamazsin bi daha...

Simdi dünü düsündügümde... ne demisler... Bi terzi kendi sökügünü dikemezmis... benim ki de öyle hesap...

Ama bosver Yalan dünya...

Gönderi tarihi:
Hani artik bi ömür geciririm onunla dersin ya en sonunda.. ve birden gelir hazin son..

Sirtindan vurulur.. kalkamazsin bi daha...

Simdi dünü düsündügümde... ne demisler... Bi terzi kendi sökügünü dikemezmis... benim ki de öyle hesap...

Ama bosver Yalan dünya...

canım benm... :hug:

bende alışamadım şu hazin sonlara ama düşün bak..neyin bir sonu yok ki..senin..benim...aşkın...sevginin...elbet bir sonu olucak...ama bir başlangıç gelicek ardından...bir başlangıçla yeniden gülümsiceksin belki de... :wub:

acı çekmemek için sadece avutmalar bulursun kendine...ama acı çekmeden atlatamıyacağın birşey...sadece abartma...sanırım yettiğince üzülmüş yüzün...ama artık üzülme...başka bi yerde gülen için hiç üzülme...sen de gülüceksin..gülümsüceksin..bunu unutmadan yaşa ne yaşıyosan.... :):clover:

Gönderi tarihi:

tsk ederim arkadasim... hersey icin cook tsk ederim..

:hug:

Gönderi tarihi:
paylaşım...

sevgi....

Gönderi tarihi:

sadakat

Gönderi tarihi:
koşulsuz şartsız...

vatan.....

Gönderi tarihi:

Hasret :(

Gönderi tarihi:

Pencere :lol:

Gönderi tarihi:

I$kence

Gönderi tarihi:

suç

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.