Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 18 yıl dünya savaş...barışş... amanüng... :) saçmaladım...saçmalamak....
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 18 yıl savaş...barışş... amanüng... :) saçmaladım...saçmalamak.... eti fazla kaçırdın herhalde
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 18 yıl eti fazla kaçırdın herhalde galipa yafff.... Allah olmayanlara da versin yaff... :D ben yemiçem bidaha şeker koması gibi et koması geçirçem yoksa :P hühühuhuhühü ya kıyaamam ben o hayvanlara ama işte... kader.... kader... !!
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 18 yıl galipa yafff.... Allah olmayanlara da versin yaff... :D ben yemiçem bidaha şeker koması gibi et koması geçirçem yoksa :P hühühuhuhühü ya kıyaamam ben o hayvanlara ama işte... kader.... kader... !! beyaz yazı
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 18 yıl kar yazi yasdimi beyaz olur :D kar...1 metree dağdan düşünce de o hiç sevmediğimiz facialar olur.... çığ....!
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 18 yıl çıtırdak çerez.. o da ne diyip şaşırıırım ve aklıma saatin 2 olduğu gelince şaşırmam... gece yarısı...!
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.