Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 19 yıl kardeş nasılsın iyiyim,ellerinden öperim bayramda yaklaşıyo hani,euro olarak görürsün artık kardeşini kelime=euro
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 19 yıl iyiyim,ellerinden öperim bayramda yaklaşıyo hani,euro olarak görürsün artık kardeşini kelime=euro ben el öptürmem .... para
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 19 yıl ben el öptürmem .... para bu arada avatarın süper,hatta süper ötesi..devrimci, adam gibi adam...keşke sonu öldürülmek olmasaydı... para servet
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 19 yıl bu arada avatarın süper,hatta süper ötesi..devrimci, adam gibi adam...keşke sonu öldürülmek olmasaydı... para servet herşeyden önce cesaretin sembolüydü O benim gibi adama servet denirmi ya başkası cevaplasın
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 19 yıl herşeyden önce cesaretin sembolüydü O benim gibi adama servet denirmi ya başkası cevaplasın servet hürriyet (özgürlük anlamında) oldu mu abi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.