Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 18 yıl araba diyince...gece ya...gecede bi araba düşündüm..sislerde kaybolmuşş... sis..!
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 18 yıl Guleç yaf sana bu sırada bişey sorcem gözlerinden ne akıyor öle , korkutma öle bizi insan
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 18 yıl yaf sana bu sırada bişey sorcem gözlerinden ne akıyor öle , korkutma öle bizi insan gozlerim kan agliyor korkmana gerek yok, akan makyaj'da olabilir duygu
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 18 yıl gozlerim kan agliyor korkmana gerek yok, akan makyaj'da olabilir duygu heh aman öle olsun makyaj olsun da bu kırmzı makyaj ne iş be eeeeeeeee nese kızlar böle resimleri nie sever anlamam........nese zevk meselesi ... aşk
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 18 yıl cadı beeeeeeen hiçde bilem benim o cadııı neyse... hayat bazen hayaliyle yaşadığımız mutluluk... hayall...
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 18 yıl hiçde bilem benim o cadııı neyse... hayat bazen hayaliyle yaşadığımız mutluluk... hayall... sen tatlı dacısın abisi... güzel
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.