Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 19 yıl AMA BİTMİŞ degmemis.. bitmemesi gerekirmis ama sevgi egoya yenik düsmüs.. ask kendini nefrete vermis.. ama bitmis.. iyi geceler arkadaslar..
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 19 yıl degmemis.. bitmemesi gerekirmis ama sevgi egoya yenik düsmüs.. ask kendini nefrete vermis.. ama bitmis.. iyi geceler arkadaslar.. egoya yenik düşmemiş.farklılığa yenik düşmüş,bitmiş. iyi geceler.
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 19 yıl egoya yenik düşmemiş.farklılığa yenik düşmüş,bitmiş. iyi geceler. ben 1 saat önce biten askimdan bahsetmistim o yüzden ego dedim...
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 19 yıl ben 1 saat önce biten askimdan bahsetmistim o yüzden ego dedim... 1saat önce mi??çok yeni
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 19 yıl 1saat önce mi??çok yeni evet.. çok.. kafam dagilsin dedim ama foruma bos bos bakiyorum gülmeyi deniyorum iste.. neyse topic'i ariya vermeyim ben.. GÜZELLIKLER
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.