Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 19 yıl ince bel kahve muhabbetlerinde çay isterlerken,açıksa çay,ince belli olsun derlerdi..teee ben öğrenciyken.. çay
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 19 yıl Rize burun alo alo dejavu aradan çekil alo alo dejavu aradan çekil
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 19 yıl burun alo alo dejavu aradan çekil alo alo dejavu aradan çekil HIZMA
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 19 yıl göbek deliği diyip rezil olcaktım marjinal arnavut fayda (iktisatta marjinal fayda vardir da )
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 19 yıl fayda (iktisatta marjinal fayda vardir da ) heh işte günün anlam ve önemine parmak bascak kelimeyi sölüyorum TEORİ
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 19 yıl heh işte günün anlam ve önemine parmak bascak kelimeyi sölüyorum TEORİ URETKEN
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 19 yıl monalisa (kaşsız çirkin hatun) dejavu çok hızlısın kaşsız çirkin hatun mu??neeeeeeeeeeeeeeee??????????? julia roberts (monalisa smiles dan )
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 19 yıl kaşsız çirkin hatun mu??neeeeeeeeeeeeeeee??????????? julia roberts (monalisa smiles dan ) oldum olası resimine bakmayı sevmem o hatunun her baktığımda önce kaşlarına bakarım çıkmışmı diye aşk engel tanımaz yollar
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 19 yıl ben nie Da Vinci dedim Julia Roberts ------> Pretty Woman Yollar---------------> Fal
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 19 yıl ben nie Da Vinci dedim Julia Roberts ------> Pretty Woman Yollar---------------> Fal TAROOT (cok iyi bakarim )
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.