Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 19 yıl üfffffpppp çok teşekkür ederimmm ellerine sağlıkkahve güzel sen evde kalmazsın Afiyet olsun Kaldım bile eline sağlık kankim gerçi hiç ağzımın tadı yok, yediğimden içtiğimdende bişey anlamıyorum ama Kankim tam 30 topicdir nasıl oldun diye soruyorum ama cvp hiç gelmiyor Nasıl oldun
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 19 yıl kusura bakma kankim dün forumda değildim pek, bir iki defa uğradım gittim... topicleri karıştırma fırsatım olmadı pek kuşum ondan cvp verememişimdir saol canım bugün biraz daha iyiyim, birde sesim düzelirse daha iyi olcak iş yerindekiler dalga geçiyo valla ne bu ses böyle diye
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 19 yıl Önemli değil kankim sen iyileşde Daha çok dalga geçerler 15 gündür benimlede dalga geçiyorlar sesim yüzünden
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 19 yıl hasret inanmıyorum ya hem saat aynı, hem de cevap ama bu defa focal girmiş araya tabi ben iletiyi yeniden düzenleyince saat değişti
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.