Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 16 yıl ya Jön ama ben 6 ay sonra tahtalı köye gitcem inşallah,hemen öreneyim
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 16 yıl öle deme,ben içme ve yemeyi çok severim kessin lazem olur sanada hazırlarım
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 16 yıl cidden hazirlarmisin oteki taraftada kurtulus yok sizin yemeklerinizden desene
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 16 yıl şimdi ben cennette gideceğim ya,sana da yer ayıracağım kendi ellerimle sana makarna yapacağım ahanda bu şekil,hurilerden alcam tarifi
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 16 yıl tsk ederim makarna icin ama ben makarna yerine huriyi alsam daha iyi olur
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 16 yıl Jön neredesin,bak sana bi fincan yaptım;nasıl deme,öle işte Kahveler Angel'den.Bu arada ben aranızı yaptım
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 16 yıl ooooo cok guzelmis tsk ederim ama bunun ici bos cidden yaptin mi aramizi benim hemen olup oteki tarafa gecmem lazim
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 16 yıl ooooo cok guzelmis tsk ederim ama bunun ici bos cidden yaptin mi aramizi benim hemen olup oteki tarafa gecmem lazim yaptım ya,ayıp ediyon sen hemen kendini intihar et
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 16 yıl cok tsk ederim angel nerde bi aksam yemegi hazirlasin da oteki tarafi boylalayim ben hic aci cekmeden
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 16 yıl Angel yemekte ben yapayım daha kısa yol çok güzel yemek yaparım valla
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 16 yıl ya bı sallama mavı yav sen ve yemek ıkı ayrı dunya :D dogum gununu burdan da kutlamak ısterım sevgılı jön doogum gunun kutlu olsun kardesım
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 16 yıl Dogum gunun kutlu olsun nice yillara !!!! yemeklerde hazir hadi jon nerdesin ?
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 16 yıl kıs angel suyun uzerınde mı yıyecezzz(bende yıyecem banane ) hemde ben balıgı alayım gerısını sız yıyın
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 16 yıl yaf bizim asker memleketinden,ailesinden çooook uzak...Jön az kaldı sana bayram şekeri yerine kahve hazırladım...sevgiler!
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2008 16 yıl cokkk tsk ederim birce seninde bayramın kutlu olsun ben bulamadım senden link bekliyorum ama hala..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.