Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Ha o zaman tamam.. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Ha o zaman tamam.. Hehe Tamamdır,Natalia dört gözle bekliyor olucam Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Mezarı iki kişilik kaz,ayrılmayın yazıktır.. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Mezarı iki kişilik kaz,ayrılmayın yazıktır.. Tövbe tövbe...Evlenmeden olmaz Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Arkamdan kuyumu kazmışlar gıcık şeyler nolcak Leviii Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Arkamdan kuyumu kazmışlar gıcık şeyler nolcak Leviii Yanlış anladın Ben öyle bi şey yaparmıyım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 bakıyorum yanlış anlaşılmışsın yine Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Yanlış anladın Ben öyle bi şey yaparmıyım Tabi canıım hiç yapar mı Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Naty'cim hoşgeldin esmer güzelim.. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 bakıyorum yanlış anlaşılmışsın yine Vallah bıktım artık yanlış anlaşılmaktan Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Naty'cim hoşgeldin esmer güzelim.. Tsk ederim canımcııım hoşbuldum Levi yanlış konusmazsan yanlış anlaşılmazsın Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Tsk ederim canımcııım hoşbuldum Levi yanlış konusmazsan yanlış anlaşılmazsın O na yanlış anlaşılma denmez Tamam itiraf ediyorum seni bi yolculuğa çıkarmayı planlıyorum Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Tamam itiraf ediyorum seni bi yolculuğa çıkarmayı planlıyorum Ne zaman ne zaman Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Ne zaman ne zaman Çok yakında,Sessizliğin kızı da eşlik edicek sana Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Çok yakında,Sessizliğin kızı da eşlik edicek sana Tarihini söyle de ona göre bakayım planlarım var mı Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Tarihini söyle de ona göre bakayım planlarım var mı Yok yok plan yapma sakın Bu yolculuktan sonra tüm planların iptal olucak zaten Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Natycim çaktırmadan tüy,adam seni öldürecek bee.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Natycim çaktırmadan tüy,adam seni öldürecek bee.. ( Yaf dede suuus sen bişey biliorus herhalde Ava giderken avlancak o bee ) Evet levi ne saman gidiorus Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 ( Yaf dede suuus sen bişey biliorus herhalde :shifty : Ava giderken avlancak o bee ) Evet levi ne saman gidiorus Ben bügnlerde biraz rahatsızımda ben sana söylerim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Ben bügnlerde biraz rahatsızımda ben sana söylerim Peki farketmes benim için ne kadar yakın zamanda olursa o kadar iyi Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 millet inzivaya mı çekildi mi neee ? yumote , paula , aysum ,nerdeler acaba görünmüyorlar Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Murti;hoşgeldin arkadaşım.. Yumoş ben yatarken uyanıktı hala (05.00) kalkmamıştır.. Paula pazarları pek girmez.. Aysum'u bilemiyecem.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Sağol taurus arkadaşım aysum dün vardı galiba . yumoş'u ne zamandır göremedim .demekki denk gelmiyor paula çoktandır görmüyorum . gerçi ramazanlık nedeniyle bende sık giremiyorum ama okullar varya herkes okula ve işine gidiyor . yani yoğun bu aralar herkez Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Bi ben tatilde gibiyim galiba.Ramazanda müzik yok 1 ay.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Aysum'u ben biliorum ama sölemeeem Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.