Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 18 yıl Ha o zaman tamam.. Hehe Tamamdır,Natalia dört gözle bekliyor olucam
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 18 yıl Mezarı iki kişilik kaz,ayrılmayın yazıktır.. Tövbe tövbe...Evlenmeden olmaz
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Arkamdan kuyumu kazmışlar gıcık şeyler nolcak Leviii Yanlış anladın Ben öyle bi şey yaparmıyım
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Yanlış anladın Ben öyle bi şey yaparmıyım Tabi canıım hiç yapar mı
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl bakıyorum yanlış anlaşılmışsın yine Vallah bıktım artık yanlış anlaşılmaktan
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Naty'cim hoşgeldin esmer güzelim.. Tsk ederim canımcııım hoşbuldum Levi yanlış konusmazsan yanlış anlaşılmazsın
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Tsk ederim canımcııım hoşbuldum Levi yanlış konusmazsan yanlış anlaşılmazsın O na yanlış anlaşılma denmez Tamam itiraf ediyorum seni bi yolculuğa çıkarmayı planlıyorum
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Tamam itiraf ediyorum seni bi yolculuğa çıkarmayı planlıyorum Ne zaman ne zaman
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Ne zaman ne zaman Çok yakında,Sessizliğin kızı da eşlik edicek sana
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Çok yakında,Sessizliğin kızı da eşlik edicek sana Tarihini söyle de ona göre bakayım planlarım var mı
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Tarihini söyle de ona göre bakayım planlarım var mı Yok yok plan yapma sakın Bu yolculuktan sonra tüm planların iptal olucak zaten
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Natycim çaktırmadan tüy,adam seni öldürecek bee.. ( Yaf dede suuus sen bişey biliorus herhalde Ava giderken avlancak o bee ) Evet levi ne saman gidiorus
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl ( Yaf dede suuus sen bişey biliorus herhalde :shifty : Ava giderken avlancak o bee ) Evet levi ne saman gidiorus Ben bügnlerde biraz rahatsızımda ben sana söylerim
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Ben bügnlerde biraz rahatsızımda ben sana söylerim Peki farketmes benim için ne kadar yakın zamanda olursa o kadar iyi
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl millet inzivaya mı çekildi mi neee ? yumote , paula , aysum ,nerdeler acaba görünmüyorlar
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Murti;hoşgeldin arkadaşım.. Yumoş ben yatarken uyanıktı hala (05.00) kalkmamıştır.. Paula pazarları pek girmez.. Aysum'u bilemiyecem..
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Sağol taurus arkadaşım aysum dün vardı galiba . yumoş'u ne zamandır göremedim .demekki denk gelmiyor paula çoktandır görmüyorum . gerçi ramazanlık nedeniyle bende sık giremiyorum ama okullar varya herkes okula ve işine gidiyor . yani yoğun bu aralar herkez
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.