Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2009 Nerde o eski davulcular, ne verirsen razı olurlardı. Ahhh Ah! 1 Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2009 geceyagmurunu soruyosan kocaya kacmıs halen haber yok Toprağım bakıyorum ben yokken yine suyu fasla kaçırmışsın Bence kaçmadı o birini kaçırdı,Dayanamadı, bekledi gelen yok kendisi faaliyete geçti Natiicim sen toprağıma uyma mineu apla yok, natalie yok, gece yağmuru yok, taurus abi yok piuuu kimse yok bee Kıyamam çekirgeme 1 Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2009 Benimde akıbetini merak ettiğim bazı arkadaşlar olacak bilen ,gören,duyan varsa yazsın lütfen!! azizilturco, frozen, gülsün, golgi, karçiçeğim, murti, ilbey abim, lilac, mizyal, cerenimo, yeşilsu, ilyada ablam, adrenalin, denizimu, xminex, femalex, ipek, Düldül nerdeler 1 Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2009 he toprağım karpus suyunu fazla kaçırdım mine azizilturco ilyada ablam bide femalexx ben bunları görüyorum duyuyorum yazayım dedim Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2010 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2010 Kim nerdeyse nerde, bundan banane. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2012 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2012 Saysam bitmez.özlediklerim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.