Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 18 yıl sardunya ablam benimde selamımı söyle tan abime Allah kolaylık versin çalışmalarında
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 18 yıl Gerçi ben de az girebiliyorum şu sıra ama Selin'ciğimi göremiyorum uzun zamandır..
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 18 yıl sedoşumu özledim ayrı kaldık bu aralar nerdesin gııı? görüşelim yawww
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 18 yıl bende senı ve forum arkadaşlarımı çok özledim sardunyam,ama bu aralar çok yoğunum.eve geç gelıyorum,nete gırmeye halim kalmıyor.. tüm sevdıklerıme selamlr burdan
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 18 yıl çoğu kalkmış işine gücüne gitmiştir, geri kalanları ise mutlaka uyuyodur
Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 18 yıl Sarı lalemiz de yok nezamandır..Derslerden bizi unuttu sanırım..
Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 18 yıl O ben mi oluyorum.. Hayır.. Çenem Düştü nickli biri.. Sen patavatsız olansın..
Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 18 yıl O sen değilsin ewet.. Şaşırttım ya ufff... Ama cici ve tatlı da değilsin.. Sen şey ol.. Turşuuuuuuuuuuu..
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 18 yıl Bende bercestemi,angelflower ve aysumu merak ediyorum neredeler??
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 16 yıl Benim balonlarım vardı Onları kimler aldı Mutlu bayramlar vardı Kimbilir nerde kaldı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.