Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Bi ben tatilde gibiyim galiba.Ramazanda müzik yok 1 ay.. Yıllık izin gibi birşey seninki tatil yap o zaman Aysum'u ben biliorum ama sölemeeem söle kız niye sölemiyon bakimmm
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl dedecim 7 gibi yattım valla bi tanecik dedem benim murticim ya biliyom ama vakkit olmuyo pek bak burdaysan masaya vur 3 kere
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl dedecim 7 gibi yattım valla bi tanecik dedem benim murticim ya biliyom ama vakkit olmuyo pek bak burdaysan masaya vur 3 kere
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl murticim ya biliyom ama vakkit olmuyo pek bak burdaysan masaya vur 3 kere sen vur masaya ben görünmez değilim ki canın sağ olsun
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 18 yıl mıne 3 gudur ortada yok topragımda hıc gorunmuyor. kesın bısıler pılanlıyolar
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 18 yıl mıne 3 gudur ortada yok topragımda hıc gorunmuyor. kesın bısıler pılanlıyolar Bişeymi planlıyos Bundan bisim niye haberimiz yuk toprağım
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 18 yıl biside arayıp soran yok nasılsa sallaaaaaaaaa (üstüne alınmasın kimse kendime diyorum)
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 18 yıl biside arayıp soran yok nasılsa sallaaaaaaaaa (üstüne alınmasın kimse kendime diyorum)
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 18 yıl mıne 3 gudur ortada yok topragımda hıc gorunmuyor. kesın bısıler pılanlıyolar yuk be ahmet ne 3 günü bi bugün uğramadım kankim yok diye
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 18 yıl tan bu aralar çok yoğun o yüzden gelemiyor, sanırım bir kaç ay daha böyle devam edecek... sevgili jön, ama selamını iletirim...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.