Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Stajyer, son zamanlarda izlediğim en eğlenceli filmlerden birisi. Eğlenceli, sıcak, samimi, o kadar keyif alarak izledim ki bir kaç kez daha izlemek isterim.   Filmin başrollerinde Robert De Niro ve Anne Hathaway oynuyor. 

Ben Whittaker 70 yaşında emekli, dul bir adamdır. Tam da hayatta bir işe yarıyor muyum sorusunu sorgularken "yaşlı stajyerler arıyoruz" diye bir iş ilanıyla karşılaşır ve bu ilana başvurur. Jules Ostin çok genç yaşta moda içerikli bir internet alışveriş sitesi kurmuş ve 6 yılda da şirketini hızla büyütmüştür. 

Ben'in başvurduğu şirket Jules'un kurduğu şirketidir. 

Yapımı:2015 - ABD

Tür:Komedi

Yönetmen:Nancy Meyers

Oyuncular:Anne Hathaway,  Robert De Niro,  Rene Russo, Christine Evangelista,  Nat Wolff

Senaryo:Nancy Meyers

NEO9S1mWDV4DSQ_3_b.jpg

70-year-old widower Ben Whittaker has discovered that retirement isn't all it's cracked up to be. Seizing an opportunity to get back in the game, he becomes a senior intern at an online fashion site, founded and run by Jules Ostin.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.