Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Cevaplar yanlış.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 mülteci'nin elindeki çarpımın 1,2,3,4,5,6,7,8,9 olabileceği düşünelim. mülteci ilk seferinde bilemediği için asal sayıları atalım.örnek 3 olsaydı 3*1=3 olduğu için cevabı 3 ile 1 olurdu,asal sayıları attığımızda geriye 4,6,8,9 kalır.şimdi elinde mültecinin elinde 4 olduğunu varsayalım. o zaman taurusun elinde yazan kağıtta 4(2+2) yada 5(4+1) olması gerekir. taurusun elinde 4 olduğunu varsayalım.4=3+1 yada 2+2 .3+1 olsaydı mültecinin kağıdında 3 yazardı ve hemen 3 ile 1 yaşlarında olduğunu söylerdi.2+2 olsaydı bu sefer taurus ikiz olduklarını söyleyip yaşları 2 derdi.bu 4 olasılığı gitti.demekki kağıtta 5 yazması gerekli 4+1 yada 3+2 dir.mültecininde kağıdında 4 yazdığına göre cevap 4 ile 1 olur. eğer mültecinin kağıdında 6 olsaydı,taurusun elinde 5 ile 7 olması lazımdı,7 olasılığını düşünürsek 3+4,5+2,6+1 olduğundan mültecinin bu soruyu çözmesi imkansızdı.sadece varsayımlarla konuşurdu.taurusun cevabındanda gidilse aynı mantıkla yapılabilirdi.. sorunun cevabını anlatması çözmesinden daha zor..... Arkadaşlar kusura bakmayın.. Doğru cevap bu..Tebrik ederim arkadaşım.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Arkadaşlar kusura bakmayın.. Doğru cevap bu..Tebrik ederim arkadaşım.. şimdi oldu işte, zaten neden bu cevap verildiginde yanlış dediğini anlayamamıştım... Demek ki dalgınlıgına gelmiş... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Hatasız dırınım dırınım kul olmaaaaz Hatamla dırnınınım sev beni dırıdırınım.. Alıntı
Φ multeci Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 kim bildi şimdi bu soruyu... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 kim bildi şimdi bu soruyu... aslına bakarsan ben bildim sayılır ama ben bu sorunun cevabını Taurusmutis'e özelden yolamıştım o da yanlış demişti vakti zamanında... daha sonra cacophony de yazdı ama ona da yanlış dedi ama olsun biz Taurusmutis'i hatalarıyla da severiz. Sevmeyenler utansınnnnn Doğru cevap 4 ve 1'dir... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.