Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 ya arkadaşlar var ya, kendimi kalemi yüzünden sürgüne gönderilmiş yazarlar gibi hissettim... daha yeni başlamışız,güzel güzel fikirlerimizi yazıyoruz,sizin politikanız bu mudur yane...en fazla, muhabbeti karşı tarafı alaya alarak mı bitiriyosunuz yane... dün aynı şey yine oldu seninle,amacım birini rencide etmek olsaydı,yazarak uğraşmazdım böle şeylerle... ister inanın,ister samimiyetimden şüphe edip maske taktığımı ima edin...burayı ayna gibi görerek başlamışken yazmaya,niye olmadığım biri gibi görüneyim... böyle şeyler peşinde değilim...belki mizacımı bilmediğiniz için bu tepkileriniz..ama her defasında ilk sözüm önce tanımalıyım olurken böyle bi ithamı kabul etmem mümkün değil... hey güzel Allahim, benim ne günahim vardi .... bak güzelim, benim seninle hic bir sahsi sorunum yok olamazda zaten dün ki tartsimadan ben keyf aldim ve bir cok yerde seninle hem fikir oldugumu belirttim,ama sanirim senin bana karsi bi garez mi vardir nedir, armana laf atan sen oldun... ima da bulundun, durduk yerde alaturkanin ciftimisin bilmem gerekir di falan demissin, bende ne demek istedigini sordum acik acik, ama cevap yerine tehtid aldim eh hal böyle olunca seni nasil ciddie almami beklersin..??? simdi yine savunmaya gecip, kendi magdur gibi göstermeye calisiosun.... yapma gözünü sevim laf atiosan ortaya, bari arkasinda dur... yoksa gülüp gecmekten baska carem kalmaz ki ben seni ciddie almak istiorum,ama sende biraz gayret göster .... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 ya arkadaşlar var ya, kendimi kalemi yüzünden sürgüne gönderilmiş yazarlar gibi hissettim... daha yeni başlamışız,güzel güzel fikirlerimizi yazıyoruz,sizin politikanız bu mudur yane...en fazla, muhabbeti karşı tarafı alaya alarak mı bitiriyosunuz yane... dün aynı şey yine oldu seninle,amacım birini rencide etmek olsaydı,yazarak uğraşmazdım böle şeylerle... ister inanın,ister samimiyetimden şüphe edip maske taktığımı ima edin...burayı ayna gibi görerek başlamışken yazmaya,niye olmadığım biri gibi görüneyim... böyle şeyler peşinde değilim...belki mizacımı bilmediğiniz için bu tepkileriniz..ama her defasında ilk sözüm önce tanımalıyım olurken böyle bi ithamı kabul etmem mümkün değil... kimse kimseyi alaya almiyor monalisa.. politika uygulandigini hic gormedim bu forumda.. mizacin farkli olabilir, henuz kimseyi tanimiyosun (bende tanimiyorum) ve de kimse seni cok iyi tanimiyor dogal olarak ta kimse mizacini bilemez.. bence olaylarin bu kadar buyumesi yerine sen oncelikle biraz daha sakin olarak kendini tanitmalisin.. senin mizacini ogrenen kisi zaten o noktadan sonra seni yanlis anlamayacaktir. bu kadar sert olmanin bir mantigi yok, burasi bir forum, fikirlerin paylasildigi biyer.. bu kadar parlarsan kaybeden bence sen olursun.. benden sadece bir tavsiye.. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 bana asılmak mı!!!! bunu düşünebileceğimi nasıl düşünürsün ya...sadece dün alaturkayla koyulaşan muhabbet ve atışmalar dolayısıyla,bana böle acayip cvp lar yazdığını düşündüm.. bu biraz beyni olan her insanın aklından geçebilir...alla alla yaaaaaaa Tamam o zaman ben bi doktora görüneyim baksın bakalım beyin varmıymış ? Yoksa sana mı gelsem anlarmısın beyinden ? Yemedim ya yedim say sen ayrıca ne alaka ya senin alatırkamla olan atışmana niye karışayım ki onun benim ya da bir başkasının yardımın ihtiyacımı var sanki ayrıca orada ki atışmanız çok tatlı ve seviyeliydi ne acaipsin ya bunu düşünmen daha da garip olmuş ilahii var ya hiç bişi demiyorum sana artık ... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 valla bende atisma olarak algilamamistim, ayrica bunu da belirttim son iletimde, bir cok kisiyle muhattap oldum, sana özel olarak yazdigimi düsündüysen fena yanilmissin... bir de cicek hediye etmistim sana, daha napim... al bitane daha birde benden bi tavisie... laf atiosan ortaya,arkasinda durmayi da bileceksin.. sonradan yok beni yanlis anladiniz, yok benim mizacim böyle, aman bana saldirmayin, ben sucsuzum hakim bey demek yok! Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 hey güzel Allahim, benim ne günahim vardi .... bak güzelim, benim seninle hic bir sahsi sorunum yok olamazda zaten dün ki tartsimadan ben keyf aldim ve bir cok yerde seninle hem fikir oldugumu belirttim,ama sanirim senin bana karsi bi garez mi vardir nedir, armana laf atan sen oldun... ima da bulundun, durduk yerde alaturkanin ciftimisin bilmem gerekir di falan demissin, bende ne demek istedigini sordum acik acik, ama cevap yerine tehtid aldim eh hal böyle olunca seni nasil ciddie almami beklersin..??? simdi yine savunmaya gecip, kendi magdur gibi göstermeye calisiosun.... yapma gözünü sevim laf atiosan ortaya, bari arkasinda dur... yoksa gülüp gecmekten baska carem kalmaz ki ben seni ciddie almak istiorum,ama sende biraz gayret göster .... yaw seninle niye derdim olsun benim? tamam dün sana inatçısın fln dedim ama bunlar hep renk katmak içindi...fikir olarak belki yazı dilinde uyuşamıyoruz ama belki çok iyi bi insansındır,insan kaybetmeyi niye istiyim ki? yazılanları okursan önce armanın bana manavcı mısın dediğini görürsün,bende olayı ti ye alıp seninle olan alakasından dolayı mı böle yaptığını sordum... tamam bazen imanın dozunu kaçırıyo ve tanınmadığım içinde yanlış anlaşılıyo olabilirim... tehdit fln da yok ayrıca,maganda mıyım ben yaw... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 yaw seninle niye derdim olsun benim? tamam dün sana inatçısın fln dedim ama bunlar hep renk katmak içindi...fikir olarak belki yazı dilinde uyuşamıyoruz ama belki çok iyi bi insansındır,insan kaybetmeyi niye istiyim ki? yazılanları okursan önce armanın bana manavcı mısın dediğini görürsün,bende olayı ti ye alıp seninle olan alakasından dolayı mı böle yaptığını sordum... tamam bazen imanın dozunu kaçırıyo ve tanınmadığım içinde yanlış anlaşılıyo olabilirim... tehdit fln da yok ayrıca,maganda mıyım ben yaw... taninmadigin bir ortama girdiginde tanimadigin kisiler hakkinda hemen pesin hükümler sürüyosun... ve yanlis anlasilamak gibi bi sorunun varsa, o zaman biraz dikkat etmelisin ettigin laflara, ben en azindan öyle yapardim... ben seninle uyusmadigimizi hic düsünmedim dogrusu, hic bir problem yoktu benim icin, teeee sen adimi kullanana kadar... ve ayrica tehtid etmek istemiosan, tehdit vari laflar etme, bos bos hava da savrulmasin sözcükler... Ne Arman benim adima konusur, ne ben onun... önce tani sonra kur komplo teorilerini... Kolay gelsin, güzel paylasimlar diliorum sana Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 En iyi tartışmacı : alaTurka En iyi polemik yazarı : arman,nazanozkan En iyi eleştirmen : canugur,arman,alaturka En iyi muhalefet : Kralx En sevimli : şirin En espirili : golgi En komik : madein turkey artık aklıma geldikçe yazarım şimdilik bu kadar komikte bişey..... Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 taninmadigin bir ortama girdiginde tanimadigin kisiler hakkinda hemen pesin hükümler sürüyosun... ve yanlis anlasilamak gibi bi sorunun varsa, o zaman biraz dikkat etmelisin ettigin laflara, ben en azindan öyle yapardim... ben seninle uyusmadigimizi hic düsünmedim dogrusu, hic bir problem yoktu benim icin, teeee sen adimi kullanana kadar... ve ayrica tehtid etmek istemiosan, tehdit vari laflar etme, bos bos hava da savrulmasin sözcükler... Ne Arman benim adima konusur, ne ben onun... önce tani sonra kur komplo teorilerini... Kolay gelsin, güzel paylasimlar diliorum sana sen benden daha sertsin bence,ilerde anlarsın zaten... dileklerin için teşekkür ederim Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 sen benden daha sertsin bence,ilerde anlarsın zaten... dileklerin için teşekkür ederim eyvallah... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 ben portakalimi sana veriyorum alaTurka.. anlayisli birisin sen (ne kadar paylasimciyim dimi ) Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 ben portakalimi sana veriyorum alaTurka.. anlayisli birisin sen (ne kadar paylasimciyim dimi ) herkes senin gibi paylasimci olsa gönlüm bayram ederdi inan Alıntı
Φ SÜNGÜ Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 TOPIĞI SAKINLEŞMİŞ GÖRDÜM.... SAYGI VE SEVGI HEPIMIZ ICIN... SÜNGÜ Kardeş payı yapmak için mi uzattın süngünü elimdeki elmaya Sunay AKIN BENDE PORTAKALI PAYLAŞTIRMAK İÇİN Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 bende çok paylaşımcıyımdır,,,tüm teorilerimi paylaşıyorum aslında nerde yanlış yapmış olabilirim ki....yok ya ben yanlış yapmam ki Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 bende çok paylaşımcıyımdır,,,tüm teorilerimi paylaşıyorum aslında nerde yanlış yapmış olabilirim ki....yok ya ben yanlış yapmam ki bizimle teorilerini paylastigin icin cok saol sen de yanlis yaparsin herkes yanlis yapar yanilis adi ustunde sende hic toz kondurmuyosun kendine yani Alıntı
Φ SÜNGÜ Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Kardeşim sen düşünceden ibaretsin Geriye kalan et ve kemiksin Gül düşünürsün gülistan olursun Diken düşünürsün dikenlik olursun MEVLANA demiş hazretleri...birbirimiz için güzel şeyler düşünelim ,düşlüyelim söyleyelim. FIRTINA YAŞAMAK DENİZİ SEVMENİZE ENGEL DEĞİL YÜM PAYLAŞIMCILARA Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Kardeşim sen düşünceden ibaretsin Geriye kalan et ve kemiksin Gül düşünürsün gülistan olursun Diken düşünürsün dikenlik olursun MEVLANA demiş hazretleri...birbirimiz için güzel şeyler düşünelim ,düşlüyelim söyleyelim. FIRTINA YAŞAMAK DENİZİ SEVMENİZE ENGEL DEĞİL YÜM PAYLAŞIMCILARA Süngü bi Portakal da benden sana, akli basinda yorumlarin icin Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 alaTurkam ben sana bi portakal daha versem o çilekleri bana verirmisin Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 alaTurkam ben sana bi portakal daha versem o çilekleri bana verirmisin canim ainarielim sana bi kamyon dolusu bögürtlen, cillek, kiraz gönderirim... (icraat biraz zor,ama gönlümden gecen bu ) Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 bizimle teorilerini paylastigin icin cok saol sen de yanlis yaparsin herkes yanlis yapar yanilis adi ustunde sende hic toz kondurmuyosun kendine yani artiz olcam ben ya,önüme taş koymayın Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 canim ainarielim sana bi kamyon dolusu bögürtlen, cillek, kiraz gönderirim... (icraat biraz zor,ama gönlümden gecen bu ) öhö sanirim bogurtlen onlar cilege de benziyo ama neyse saol arkadasim alaTurkam yaa icinden gelmesi yeterli.. Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Ben portakalımı NURGÜL YEŞİLÇAY a veriyorum.. Alamadım diye çok alındı kızcağız Bakalım Formu KÖRLER SAĞIR LAR birbirini ağırlar formu olmaktan kim çıkarabilecek.. Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Ben portakalımı NURGÜL YEŞİLÇAY a veriyorum.. Alamadım diye çok alındı kızcağız Bakalım Formu KÖRLER SAĞIR LAR birbirini ağırlar formu olmaktan kim çıkarabilecek.. sen cikarirsin artik.. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Ben portakalımı NURGÜL YEŞİLÇAY a veriyorum.. Alamadım diye çok alındı kızcağız Bakalım Formu KÖRLER SAĞIR LAR birbirini ağırlar formu olmaktan kim çıkarabilecek.. Sen yapabilirmisin ? Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 herkesin ne çok portakalı varmış ilginç...bende bi tane var onu da ılımlı ve nazik muhabbeti nedeniyle Marcus arkadaşımıza verdim gitti!!!!!!!!!!!!! Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Ben portakalımı NURGÜL YEŞİLÇAY a veriyorum.. Alamadım diye çok alındı kızcağız Bakalım Formu KÖRLER SAĞIR LAR birbirini ağırlar formu olmaktan kim çıkarabilecek.. nie batti mi huzur alla alla.... istersen gel biraz tartisalim, hazir havamdayken.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.