Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 273
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

saygılarrr

Ya işte yine ben :P

sen benim genç oluumu nerden biliyon bikerem ya ama yinede saol

sıra bende

en fenerbahçeli arman

en edebi kralx

en dost karcicegim

en espriden anlayan made in (bu da bi espri tabiiki :D

en aşık alaturka

en tanımayıpta tanımak istediğim ainariel

en uyuz oldugum aziz amca

valla aklıma bu kadar geldi diğerlerine affola

abuuuuu golgi beni tanimak istiyo :) tanisalim arkadasim sen sor ben söyliyim :P

Gönderi tarihi:

nurgül yeşilçayın satmışım portakalını sözünü çok ucuz bulmuştum ama şimdi niye sölediğini anlıyorum B)

Aferim sana ... Manavcımısın ?

Gönderi tarihi:

kimse koymasada o kendini hakettiği yere koymuş içinde..kendiyle barışık kompleksiz insanları severim..

manavcı olup olmadığıma ilerde kendin karar verirsin arman efendi

B)

Gönderi tarihi:

kimse koymasada o kendini hakettiği yere koymuş içinde..kendiyle barışık kompleksiz insanları severim..

manavcı olup olmadığıma ilerde kendin karar verirsin arman efendi

B)

I ııhh değilsin ...

Gönderi tarihi:

sen alaturka nın çiftiydin di me???şimdi hatırladım...

..............anlamalıydım zaten <_< .....

:mellow: ??????? ne yi anlamalısın yoksa düşündüğüm şey mi eğer oysa çok gülerim sana

Gönderi tarihi:

sen alaturka nın çiftiydin di me???şimdi hatırladım...

..............anlamalıydım zaten <_< .....

bisey mi demek istedin kuzum -_-

Gönderi tarihi:

Monalisa eski bir moğol atasözü der ki '' çıkardığın zaman bırak düşsün''

İmalar zayıf insanlar içindir... Aklından geçeni söyle de sıkıntını bileyim...

Gönderi tarihi:

:mellow: ??????? ne yi anlamalısın yoksa düşündüğüm şey mi eğer oysa çok gülerim sana

yaw bana niye gülüyosun durduk yere...bana bazen bazı şeyler çağrışım yapar sadece...

hani ara sıra..şimdi suç bende mi alla alla B)

Gönderi tarihi:

yaw bana niye gülüyosun durduk yere...bana bazen bazı şeyler çağrışım yapar sadece...

hani ara sıra..şimdi suç bende mi alla alla B)

Çağrışımlarından bahset bkayım ben sende ne çağrışım yapmışım ?

Gönderi tarihi:

Herkes haddini bilecek şurada kimse kimseyi tanımadan yargılama yapmasın

Özelliklede kimsenin damarına basmayın kendini ukala ve çok bilmiş zanneden üzerine soytarı elbisesini giydiğinin farkına varmaz mümkünse çıplak dolaşalım böylesi hem daha dürüst hem daha doğal olur ve kmse bana ukalalık taslamasın hiç hazetmem imalardan...

Gönderi tarihi:

:D

bilmem farkindamisin ama cok komiksin....

sen kendi kendini hedef tahtasi yapiosun, kafanda kim bilir kac tana komplo teorisi mevcut, hic saymayi denedin mi?

hem nie durup durduk yerde ok mok atmaya kalkarsin? sen bunu hep yaparmisin?

sen tehtidlerini de sevimm ben:)

ama ben seni tuttum var yaaa...

uzun zamandir kimse böyle eglendirmemisti beni burda...

Gönderi tarihi:

yaw beni hedef tahtası yapmayın,,,,ok atılacağı zaman onu ben atarım ve yayından bi kere çıkar o...

Mona iyisimi senin kıvranışına ben son vereyim ... Ne sana ne de burada ki herhagi başka bir bayan arkadaşıma asılmadım asılmamda .... Sevdiğim biri var zaten olmasaydı bile forumdan kızlara sarkacak karakterde biri değilim bunu burada beni tanıyan her bayan arkadaşım da kabul eder...

Seni hiç tanımazken bilmezken senin neyinden hoşlanabileceğimi düşündün ki sana asıldığımı ima etmeye çalıştın ... Komik olmayın.

Gönderi tarihi:

ya çok tehtidvari oldu.. olayi anlamadim ama gerilmesek?

valla canim ainariel `im bende bisey anlamadim, bir baktim adim gecmis, imalarda bulunulmus, birde tehtid savurulmus..

:unsure:

kizcagizin derdini bilen varsa bi zahmet deiversin, kendisi pek acik konusamio galiba :)

Gönderi tarihi:

bilmem farkindamisin ama cok komiksin....

sen kendi kendini hedef tahtasi yapiosun, kafanda kim bilir kac tana komplo teorisi mevcut, hic saymayi denedin mi?

hem nie durup durduk yerde ok mok atmaya kalkarsin? sen bunu hep yaparmisin?

sen tehtidlerini de sevimm ben:)

ama ben seni tuttum var yaaa...

uzun zamandir kimse böyle eglendirmemisti beni burda...

ya arkadaşlar var ya,

kendimi kalemi yüzünden sürgüne gönderilmiş yazarlar gibi hissettim...

daha yeni başlamışız,güzel güzel fikirlerimizi yazıyoruz,sizin politikanız bu mudur yane...en fazla,

muhabbeti karşı tarafı alaya alarak mı bitiriyosunuz yane...

dün aynı şey yine oldu seninle,amacım birini rencide etmek olsaydı,yazarak uğraşmazdım böle şeylerle...

ister inanın,ister samimiyetimden şüphe edip maske taktığımı ima edin...burayı ayna gibi görerek

başlamışken yazmaya,niye olmadığım biri gibi görüneyim...

böyle şeyler peşinde değilim...belki mizacımı bilmediğiniz için bu tepkileriniz..ama her defasında ilk sözüm

önce tanımalıyım olurken böyle bi ithamı kabul etmem mümkün değil...

Gönderi tarihi:

Tamam mona o imalarını hiç yapmadığını kabul ederekten bu yaşananları unutucam umarım zamanla birbirimizi daha yakından tanımaya başladığımız zaman herkes herkesi daha rahat anlar ama o zamana kadar kimse hayalgücünün gazına gelmesin özelliklede benim bayanlara karşı olan dostane yaklaşımım yanlış anlaşılmasın...

Gönderi tarihi:

Mona iyisimi senin kıvranışına ben son vereyim ... Ne sana ne de burada ki herhagi başka bir bayan arkadaşıma asılmadım asılmamda .... Sevdiğim biri var zaten olmasaydı bile forumdan kızlara sarkacak karakterde biri değilim bunu burada beni tanıyan her bayan arkadaşım da kabul eder...

Seni hiç tanımazken bilmezken senin neyinden hoşlanabileceğimi düşündün ki sana asıldığımı ima etmeye çalıştın ... Komik olmayın.

bana asılmak mı!!!!

bunu düşünebileceğimi nasıl düşünürsün ya...sadece dün alaturkayla koyulaşan muhabbet ve atışmalar dolayısıyla,bana böle acayip cvp lar yazdığını düşündüm..

bu biraz beyni olan her insanın aklından geçebilir...alla alla yaaaaaaa

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.