Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 bunlar washington pahalıdır bende ucuzundan sıkmalıkları dağıttım zaten çoğuda çürüktü.... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 saygılarrr Ya işte yine ben sen benim genç oluumu nerden biliyon bikerem ya ama yinede saol sıra bende en fenerbahçeli arman en edebi kralx en dost karcicegim en espriden anlayan made in (bu da bi espri tabiiki en aşık alaturka en tanımayıpta tanımak istediğim ainariel en uyuz oldugum aziz amca valla aklıma bu kadar geldi diğerlerine affola abuuuuu golgi beni tanimak istiyo tanisalim arkadasim sen sor ben söyliyim Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 nurgül yeşilçayın satmışım portakalını sözünü çok ucuz bulmuştum ama şimdi niye sölediğini anlıyorum Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 nurgül yeşilçayın satmışım portakalını sözünü çok ucuz bulmuştum ama şimdi niye sölediğini anlıyorum niye söylemis? Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 nurgül yeşilçayın satmışım portakalını sözünü çok ucuz bulmuştum ama şimdi niye sölediğini anlıyorum Aferim sana ... Manavcımısın ? Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 kimse koymasada o kendini hakettiği yere koymuş içinde..kendiyle barışık kompleksiz insanları severim.. manavcı olup olmadığıma ilerde kendin karar verirsin arman efendi Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 kimse koymasada o kendini hakettiği yere koymuş içinde..kendiyle barışık kompleksiz insanları severim.. manavcı olup olmadığıma ilerde kendin karar verirsin arman efendi I ııhh değilsin ... Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 I ııhh değilsin ... sen alaturka nın çiftiydin di me???şimdi hatırladım... ..............anlamalıydım zaten ..... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 sen alaturka nın çiftiydin di me???şimdi hatırladım... ..............anlamalıydım zaten ..... ??????? ne yi anlamalısın yoksa düşündüğüm şey mi eğer oysa çok gülerim sana Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 sen alaturka nın çiftiydin di me???şimdi hatırladım... ..............anlamalıydım zaten ..... bisey mi demek istedin kuzum Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 bisey mi demek istedin kuzum hıh??? kuzum mu???? Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Monalisa eski bir moğol atasözü der ki '' çıkardığın zaman bırak düşsün'' İmalar zayıf insanlar içindir... Aklından geçeni söyle de sıkıntını bileyim... Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 ??????? ne yi anlamalısın yoksa düşündüğüm şey mi eğer oysa çok gülerim sana yaw bana niye gülüyosun durduk yere...bana bazen bazı şeyler çağrışım yapar sadece... hani ara sıra..şimdi suç bende mi alla alla Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 yaw bana niye gülüyosun durduk yere...bana bazen bazı şeyler çağrışım yapar sadece... hani ara sıra..şimdi suç bende mi alla alla Çağrışımlarından bahset bkayım ben sende ne çağrışım yapmışım ? Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Monalisa eski bir moğol atasözü der ki '' çıkardığın zaman bırak düşsün'' İmalar zayıf insanlar içindir... Aklından geçeni söyle de sıkıntını bileyim... biraz tanıyayım hep bırakıcam söz Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 laf olsun torba da olsun... cagrisimini seviim senin Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Herkes haddini bilecek şurada kimse kimseyi tanımadan yargılama yapmasın Özelliklede kimsenin damarına basmayın kendini ukala ve çok bilmiş zanneden üzerine soytarı elbisesini giydiğinin farkına varmaz mümkünse çıplak dolaşalım böylesi hem daha dürüst hem daha doğal olur ve kmse bana ukalalık taslamasın hiç hazetmem imalardan... Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 yaw beni hedef tahtası yapmayın,,,,ok atılacağı zaman onu ben atarım ve yayından bi kere çıkar o... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 bilmem farkindamisin ama cok komiksin.... sen kendi kendini hedef tahtasi yapiosun, kafanda kim bilir kac tana komplo teorisi mevcut, hic saymayi denedin mi? hem nie durup durduk yerde ok mok atmaya kalkarsin? sen bunu hep yaparmisin? sen tehtidlerini de sevimm ben:) ama ben seni tuttum var yaaa... uzun zamandir kimse böyle eglendirmemisti beni burda... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 yaw beni hedef tahtası yapmayın,,,,ok atılacağı zaman onu ben atarım ve yayından bi kere çıkar o... ya çok tehtidvari oldu.. olayi anlamadim ama gerilmesek? Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 yaw beni hedef tahtası yapmayın,,,,ok atılacağı zaman onu ben atarım ve yayından bi kere çıkar o... Mona iyisimi senin kıvranışına ben son vereyim ... Ne sana ne de burada ki herhagi başka bir bayan arkadaşıma asılmadım asılmamda .... Sevdiğim biri var zaten olmasaydı bile forumdan kızlara sarkacak karakterde biri değilim bunu burada beni tanıyan her bayan arkadaşım da kabul eder... Seni hiç tanımazken bilmezken senin neyinden hoşlanabileceğimi düşündün ki sana asıldığımı ima etmeye çalıştın ... Komik olmayın. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 ya çok tehtidvari oldu.. olayi anlamadim ama gerilmesek? valla canim ainariel `im bende bisey anlamadim, bir baktim adim gecmis, imalarda bulunulmus, birde tehtid savurulmus.. kizcagizin derdini bilen varsa bi zahmet deiversin, kendisi pek acik konusamio galiba Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 bilmem farkindamisin ama cok komiksin.... sen kendi kendini hedef tahtasi yapiosun, kafanda kim bilir kac tana komplo teorisi mevcut, hic saymayi denedin mi? hem nie durup durduk yerde ok mok atmaya kalkarsin? sen bunu hep yaparmisin? sen tehtidlerini de sevimm ben:) ama ben seni tuttum var yaaa... uzun zamandir kimse böyle eglendirmemisti beni burda... ya arkadaşlar var ya, kendimi kalemi yüzünden sürgüne gönderilmiş yazarlar gibi hissettim... daha yeni başlamışız,güzel güzel fikirlerimizi yazıyoruz,sizin politikanız bu mudur yane...en fazla, muhabbeti karşı tarafı alaya alarak mı bitiriyosunuz yane... dün aynı şey yine oldu seninle,amacım birini rencide etmek olsaydı,yazarak uğraşmazdım böle şeylerle... ister inanın,ister samimiyetimden şüphe edip maske taktığımı ima edin...burayı ayna gibi görerek başlamışken yazmaya,niye olmadığım biri gibi görüneyim... böyle şeyler peşinde değilim...belki mizacımı bilmediğiniz için bu tepkileriniz..ama her defasında ilk sözüm önce tanımalıyım olurken böyle bi ithamı kabul etmem mümkün değil... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Tamam mona o imalarını hiç yapmadığını kabul ederekten bu yaşananları unutucam umarım zamanla birbirimizi daha yakından tanımaya başladığımız zaman herkes herkesi daha rahat anlar ama o zamana kadar kimse hayalgücünün gazına gelmesin özelliklede benim bayanlara karşı olan dostane yaklaşımım yanlış anlaşılmasın... Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Mona iyisimi senin kıvranışına ben son vereyim ... Ne sana ne de burada ki herhagi başka bir bayan arkadaşıma asılmadım asılmamda .... Sevdiğim biri var zaten olmasaydı bile forumdan kızlara sarkacak karakterde biri değilim bunu burada beni tanıyan her bayan arkadaşım da kabul eder... Seni hiç tanımazken bilmezken senin neyinden hoşlanabileceğimi düşündün ki sana asıldığımı ima etmeye çalıştın ... Komik olmayın. bana asılmak mı!!!! bunu düşünebileceğimi nasıl düşünürsün ya...sadece dün alaturkayla koyulaşan muhabbet ve atışmalar dolayısıyla,bana böle acayip cvp lar yazdığını düşündüm.. bu biraz beyni olan her insanın aklından geçebilir...alla alla yaaaaaaa Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.