Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 ya pardon bizim uyuslar fişi çekmişler o yüzden yoktum..cevap haklarımı kullanıyorum. aşkmırıltısı hem neden sen atladın ki yazdıklarıma lafımın sana olduğunu nerden çıkardın.....hem gocunmak kelimesi yada mecazi olarak onu simgeleyen kelime olmaya bilir emme ben yazarım.......... aaa aşk olsun gorgi niye savunmayam.... heyt uleynnn bırakın gorgiyi ısırmaz......... ATLAMADIM!OK LAFIN BANA OLMAYABİLİR..BEN ÜZERİME ONU ALINMADIM.. BEN SADECE SANA VAKİTSİZ ÖTEN HOROZ BENZETMESİ YAPTIĞIMDAN SONRADAN PİŞMAN OLDUM KIRILABİLECEĞİNİ DÜŞÜNDÜM..O YÜZDEN SAVUNMA MEKANİZMAM HAREKETE GEÇTİ ..OK? BEN İNSAFSİZ BİRİ DEĞİLİM.. KUSURA BAKMA Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 bak yine vakitsiz ötüp germişim ortalığı sallama yaffff...... (bu arada geçmiş olsun) gorgi evet seni dinleyecem nede olsa sen bu konuda tecrübelisin.....eyyi geceler kurban kenden tikkat et üşütme olurmu Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 bak yine vakitsiz ötüp germişim ortalığı sallama yaffff...... (bu arada geçmiş olsun) SAĞOL.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Askmiracle im portakal icin tesekkür ediorum.... burdan beni büyütüp besleyip bu yasima kadar bakan aileme, her tür nazimi niazimi ceken arkadaslarima , canimdan cok sevdigim Askima ve beni destekleyen herkese tesekkür ederim... sizi seviorum... bana portakallari layik gören tüm jüri heyetini verdikleri dogru karar icin tebrik ediorum ve aslinda hepinizi en güzel ödüllere layiksiniz... (yaw hep su Oscar ödüllerindeki konusmalara özenmisimdir ) Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Askmiracle im portakal icin tesekkür ediorum.... burdan beni büyütüp besleyip bu yasima kadar bakan aileme, her tür nazimi niazimi ceken arkadaslarima , canimdan cok sevdigim Askima ve beni destekleyen herkese tesekkür ederim... sizi seviorum... bana portakallari layik gören tüm jüri heyetini verdikleri dogru karar icin tebrik ediorum ve aslinda hepinizi en güzel ödüllere layiksiniz... (yaw hep su Oscar ödüllerindeki konusmalara özenmisimdir ) Tebrik ederim bebeğim . Hakettin .. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 bak yine vakitsiz ötüp germişim ortalığı sallama yaffff...... (bu arada geçmiş olsun) gorgi evet seni dinleyecem nede olsa sen bu konuda tecrübelisin.....eyyi geceler kurban kenden tikkat et üşütme olurmu ustamk sensin Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 olmaz sen ustasın.....ben iş verenim... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 olmaz sen ustasın.....ben iş verenim... portakallar deişti bende en iyi komedyen made in en kanka karçiçeği en sempatik ainariel en üstad kralx en edebi arman en aşık alaturka-marcus kapışır tabi aşık kısmı hariç hepsi benden sonra en lerdir Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Vayy Golgi canim benim, ilk defa asik olan biri olarak en asik sifati yakistirilmasi güzel bisey dogrusu darisi senin basina Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 portakallar deişti bende en iyi komedyen made in en kanka karçiçeği en sempatik ainariel en üstad kralx en edebi arman en aşık alaturka-marcus kapışır tabi aşık kısmı hariç hepsi benden sonra en lerdir Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 En zeki : Golgi En özverili: Marcus En saygıdeğer: Wyattearp En kurnaz : Bozan En suskun( bu aralar) : Kral x En iyiniyetli: Ainiriel En sevilen : Made in Turkey En romantik: İçimdeki deniz / Karçiçeği m En gözlemci: Monalisa En mantıklı: Ceviz En atak: Mystic River En sevgili: Alaturkam Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 En zeki : Golgi En özverili: Marcus En saygıdeğer: Wyattearp En kurnaz : Bozan En suskun( bu aralar) : Kral x En iyiniyetli: Ainiriel En sevilen : Made in Turkey En romantik: İçimdeki deniz / Karçiçeği m En gözlemci: Monalisa En mantıklı: Ceviz En atak: Mystic River En sevgili: Alaturkam olmaz itirazım var gorgi zeki olamaz........yaffff...imkansız.... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 yanlis bölüme girmisim, pardon Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 En nihayet : Ölüm ( Bi kişide şu nikle gelmedi ki foruma nihayet ödülünü verelim ) yanlis bölüme girmisim, pardon Şaşkın aşkına uyarsan böyle olur işte ... O kadar topic açmışızki karıştırdık yaww.. Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 asik çiftler dalinda: alaTurka & arman komedi dalinda: golgi aygiti muhalefet dalinda: made in turkey sirinlik dalinda: içimdeki deniz baliklama dalma dalinda: marcus solist dalinda: mystic river taraftar dalinda: askmiracle Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 bilgilendirme dalında / ceviz yaratıcılık dalında / arman iyi niyetlilik dalında / ala turka karizma dalında / kralx (sen gelmez oldun) cesaret dalında / ainariel fanatiklik dalında / golgi.... Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 bilgilendirme dalında / ceviz yaratıcılık dalında / arman iyi niyetlilik dalında / ala turka karizma dalında / kralx (sen gelmez oldun) cesaret dalında / ainariel fanatiklik dalında / golgi.... arkadaşlık dalında / karçiçeğim,şevval,marcus olgunluk dalında / made in gıcıklık dalında / sezar1 Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 arkadaşlık dalında / karçiçeğim,şevval,marcus olgunluk dalında / made in gıcıklık dalında / sezar1 sevgiler........ Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Vayy Golgi canim benim, ilk defa asik olan biri olarak en asik sifati yakistirilmasi güzel bisey dogrusu darisi senin basina yok ben almiyim halimden memnunum En zeki : Golgi En özverili: Marcus En saygıdeğer: Wyattearp En kurnaz : Bozan En suskun( bu aralar) : Kral x En iyiniyetli: Ainiriel En sevilen : Made in Turkey En romantik: İçimdeki deniz / Karçiçeği m En gözlemci: Monalisa En mantıklı: Ceviz En atak: Mystic River En sevgili: Alaturkam en sonunda biri beni çözdü olmaz itirazım var gorgi zeki olamaz........yaffff...imkansız.... kıskanma kıskanma sende yok diye zeka asik çiftler dalinda: alaTurka & arman komedi dalinda: golgi aygiti muhalefet dalinda: made in turkey sirinlik dalinda: içimdeki deniz baliklama dalma dalinda: marcus solist dalinda: mystic river taraftar dalinda: askmiracle ben washington isteom Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 ben portakal vermek için geç laldım .portakal ekşidi ama idare edin.önemli olan niyet. en tatlı:alaturka en sevecen:şirin en muhalefet:kral en komik:golgi Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 ben portakal vermek için geç laldım .portakal ekşidi ama idare edin.önemli olan niyet. en tatlı:alaturka en sevecen:şirin en muhalefet:kral en komik:golgi sadece komik ha arkadaşlar eklemeyi unutmuşum en bana karşı uyuz nefertiti Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 sadece komik ha arkadaşlar eklemeyi unutmuşum en bana karşı uyuz nefertiti sana uyus olmamak ne mümkün. sadece komik demişim özür dilerim,gıcık,bencil,densiz gibi sıfatlarda kimse golginin eline su dökemez Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 sana uyus olmamak ne mümkün. sadece komik demişim özür dilerim,gıcık,bencil,densiz gibi sıfatlarda kimse golginin eline su dökemez heh şöyle iltifatlarına layık olmaya çalışacagım Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Ödül veren arkadaşlara teşekkürler.. İnsanlık dalında hepinize altın portakal...)) Saygılar-Sevgiler... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.