Φ sezar1 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Tartışıcak ne bulacağız İnan ben tartışmayı hiç sevmem.. Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Tartışıcak ne bulacağız İnan ben tartışmayı hiç sevmem.. yaw ne diye o zaman körler sagirlar birbirini agirlar forumu diye laf atiyosun.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Tartışıcak ne bulacağız İnan ben tartışmayı hiç sevmem.. bilmem... bende sevmem, ama diger türlü de körler ve sagirlar birbirini agirlar oluverio, napalim... sevio herkes birbirini, kötü mü yani Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Bazen biz körlerin ve sağırların arasına Hz isalar gelir ama mucize gösteremezler sadece kör ve sağırsınız derler başkada bişi bilmezler... Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 sevmek güzeldir sevsinler sevsinler.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 sevsinler sevsinler ne demek oluyo simdi ??? sen kendini sevmion galiba Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Bazen biz körlerin ve sağırların arasına Hz isalar gelir ama mucize gösteremezler sadece kör ve sağırsınız derler başkada bişi bilmezler... Buradaki herkesin.. isadan da musa danda Hz.Muhammed den de daha akılı olduğunu biliyorum.. herkes birsürü mucize gösterebilir.. en azından onların yapamadığını .. bir telefonla konuşmayı bile yapabilir saygılar sevsinler sevsinler ne demek oluyo simdi ??? sen kendini sevmion galiba Kesinlikle hayır.. ben kendimi severim. herkeside severim.. herkeste beni sever.. sevenleri de severim.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 altınlarda portakallarda sezara helal abi güzel laf ettin... Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 en iyi kadın forum yazarı: alaturka en iyi erkek forum yazarı: kralx en romantik ve en yaratıcı forum yazarı: arman en konuşkan forum yazarı : karçiçeğim en vakitsiz öten horoz:made in turkey en muhalefet forum yazarı:aziz amca en azimli savunucu forum yazarı: karakurt en yeni ve en aktif forum yazarı:şirin en aklı selim forum yazarı: eren en abuk forum yazarı: golgi aygıtı en iyi çıkış yapan: mistik river en değişken (isimbakımından):maydalin/lastofmohikan ve jüri özel ödülü:giden dost milkyway'e Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 en iyi kadın forum yazarı: alaturka en iyi erkek forum yazarı: kralx en romantik ve en yaratıcı forum yazarı: arman en konuşkan forum yazarı : karçiçeğim en vakitsiz öten horoz:made in turkey en muhalefet forum yazarı:aziz amca en azimli savunucu forum yazarı: karakurt en yeni ve en aktif forum yazarı:şirin en aklı selim forum yazarı: eren en abuk forum yazarı: golgi aygıtı en iyi çıkış yapan: mistik river en değişken (isimbakımından):maydalin/lastofmohikan ve jüri özel ödülü:giden dost milkyway'e sende en gidip gelmeyeni özlettin bea Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 sende en gidip gelmeyeni özlettin bea ay senden bunu duymak ne enteresan..sağol kardeş Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 ay senden bunu duymak ne enteresan..sağol kardeş hayret senden bir mesaj daha gözlerim yaşardı Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 hayret senden bir mesaj daha gözlerim yaşardı ters oturman işe yaramış.. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 ters oturman işe yaramış.. napiim öteki türlü beynime kan gitimyordu Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 en vakitsiz öten horoz:made in turkey ben vakitsiz bi ötersem benim değilde başkalarının kelle gider ............NOKTA Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 ben vakitsiz bi ötersem benim değilde başkalarının kelle gider ............NOKTA niye alınıyosun ki?yorum yapma özgürlüğüm var..hakkında düşündüğüm bu.. bana alıngan derdin?? ne oldu?? Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 meydüüün hoş geldin cigerim Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 niye alınıyosun ki?yorum yapma özgürlüğüm var..hakkında düşündüğüm bu.. bana alıngan derdin?? ne oldu?? ne olsun kuzum yarası olan gocunur.......... meydüüün hoş geldin cigerim hoş gördüm cigerim...... Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 niye alınıyosun ki?yorum yapma özgürlüğüm var..hakkında düşündüğüm bu.. bana alıngan derdin?? ne oldu?? şu üstte yazdığım metinde herhangi bir gocunma ibaresi gören objektif arkadaşlar varsa bana cevap versin.... insanlıkla soru sormak ne zamandır gocunmak oldu?? Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 yav prtakalında mevsimi geldi geçiyo he hadi verin çabuk şunları Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 eyvah made in geldi.golgiye sataşamayacaz Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 eyvah made in geldi.golgiye sataşamayacaz ya hiç güleceğim yoktu bea made in mi hahahah o beni günahı kadar korumaz bea Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 ana gerçekten mi.o zaman kaldığım yerden aynen devam edeyim Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 ya pardon bizim uyuslar fişi çekmişler o yüzden yoktum..cevap haklarımı kullanıyorum. aşkmırıltısı hem neden sen atladın ki yazdıklarıma lafımın sana olduğunu nerden çıkardın.....hem gocunmak kelimesi yada mecazi olarak onu simgeleyen kelime olmaya bilir emme ben yazarım.......... aaa aşk olsun gorgi niye savunmayam.... heyt uleynnn bırakın gorgiyi ısırmaz......... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 ya pardon bizim uyuslar fişi çekmişler o yüzden yoktum..cevap haklarımı kullanıyorum. aşkmırıltısı hem neden sen atladın ki yazdıklarıma lafımın sana olduğunu nerden çıkardın.....hem gocunmak kelimesi yada mecazi olarak onu simgeleyen kelime olmaya bilir emme ben yazarım.......... aaa aşk olsun gorgi niye savunmayam.... heyt uleynnn bırakın gorgiyi ısırmaz......... senden de böyle savunma beklerdim zate. çok kırdın beni çoook ya bişidicem sen geldin ben gitmek zorundayım bi ara devam ederiz ok kendine iyi bak kış geliyo tüylerini uzat üşürsün (cevap hakkın var) tekrar iyi geceler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.