Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Bu örnek gerçek hayatta var.Adamın baldızı aynı zamanda kızkardeşi... açıklayınız Alıntı
Φ multeci Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 üvey kardeşidir.bi tv dizisinde de buna benzer olay vardı.ferhat yunusun oglu,sultan da pembenin ogluydu.ferhat la sultan;yunusla pembe evlenince sultanın kız kardeşi ferhatın hem baldızı hemde kız kardeşi oluyo...bilmem böyle anlatmak daha kolay geldi Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 üvey kardeşidir.bi tv dizisinde de buna benzer olay vardı.ferhat yunusun oglu,sultan da pembenin ogluydu.ferhat la sultan;yunusla pembe evlenince sultanın kız kardeşi ferhatın hem baldızı hemde kız kardeşi oluyo...bilmem böyle anlatmak daha kolay geldi bunu böyle açıklıyosun ha.. diziden karakterler.. çok mu etkilendiniz o diziden.. ben güldüm alayla değil yöntem hoş valla Alıntı
Φ multeci Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 yok yaa olayı somutlaştırmak istedim sadece Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 üvey kardeşidir.bi tv dizisinde de buna benzer olay vardı.ferhat yunusun oglu,sultan da pembenin ogluydu.ferhat la sultan;yunusla pembe evlenince sultanın kız kardeşi ferhatın hem baldızı hemde kız kardeşi oluyo...bilmem böyle anlatmak daha kolay geldi yanlış cevap Alıntı
Φ MouSTaPHa Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 eğer adam kendi üvey kardeşi ile evlenirse. bu üvey kardeşinin de başka bı kız kardeşi varsa adamın baldızı aynı zamanda üvey kız kardeşi olur... eğer adam kendi kız kardeşi ile evlenirse ve başka bir kız kardeşi daha varsa bu kız kardeşi adamın aynı zamanda baldızı olur... ama bu şekildeki ensest ilişkileri hiç tasvir etmiyoruz Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 eğer adam kendi üvey kardeşi ile evlenirse. bu üvey kardeşinin de başka bı kız kardeşi varsa adamın baldızı aynı zamanda üvey kız kardeşi olur... eğer adam kendi kız kardeşi ile evlenirse ve başka bir kız kardeşi daha varsa bu kız kardeşi adamın aynı zamanda baldızı olur... ama bu şekildeki ensest ilişkileri hiç tasvir etmiyoruz yanlış cevap ensest ilişki söz konusu değil gayet normal bir ilişki Alıntı
Φ MouSTaPHa Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 e ona da cevap verdim ya. diyelim ki annesi öldü. babası başka bir kadınla evlendi. bu kadının da iki kızı var. adam geldi bu iki kızdan biri ile evlendi. bu durumda evlenmediği kız üvey annesinin kızı olduğu için kız kardeşi , karısının kardeşi olduğu için de baldızı olur. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 e ona da cevap verdim ya. diyelim ki annesi öldü. babası başka bir kadınla evlendi. bu kadının da iki kızı var. adam geldi bu iki kızdan biri ile evlendi. bu durumda evlenmediği kız üvey annesinin kızı olduğu için kız kardeşi , karısının kardeşi olduğu için de baldızı olur. yanlışşş(yani böyle değil olay) Alıntı
Φ MouSTaPHa Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 öyle olmayabilir ama benim dediğim de doğru banane banane Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 öyle olmayabilir ama benim dediğim de doğru banane banane baldızı adamın karısının öz kardeşi (ip ucu) Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 baldızı adamın karısının öz kardeşi (ip ucu) adamında aynı babadan kardeşi Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 adamında aynı babadan kardeşi Adamın babası,adamın karısının annesiyle evlenmiş.Doğan kız adamın ve kadının kızkardeşi aynı zamanda adamın da baldızı bu olay gerçek adam baldızını(yani öz kız kardeşini )geçenlerde evlendirdi. CEVAPSIZ UNUTULMUŞ DİYE YAZDIM Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.