Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

üvey kardeşidir.bi tv dizisinde de buna benzer olay vardı.ferhat yunusun oglu,sultan da pembenin ogluydu.ferhat la sultan;yunusla pembe evlenince sultanın kız kardeşi ferhatın hem baldızı hemde kız kardeşi oluyo...bilmem böyle anlatmak daha kolay geldi

Gönderi tarihi:

üvey kardeşidir.bi tv dizisinde de buna benzer olay vardı.ferhat yunusun oglu,sultan da pembenin ogluydu.ferhat la sultan;yunusla pembe evlenince sultanın kız kardeşi ferhatın hem baldızı hemde kız kardeşi oluyo...bilmem böyle anlatmak daha kolay geldi

bunu böyle açıklıyosun ha..

diziden karakterler..

çok mu etkilendiniz o diziden..

ben güldüm alayla değil

yöntem hoş valla :D

Gönderi tarihi:

yanlış cevap
Gönderi tarihi:

eğer adam kendi üvey kardeşi ile evlenirse. bu üvey kardeşinin de başka bı kız kardeşi varsa adamın baldızı aynı zamanda üvey kız kardeşi olur...

eğer adam kendi kız kardeşi ile evlenirse ve başka bir kız kardeşi daha varsa bu kız kardeşi adamın aynı zamanda baldızı olur...

ama bu şekildeki ensest ilişkileri hiç tasvir etmiyoruz :D

Gönderi tarihi:

eğer adam kendi üvey kardeşi ile evlenirse. bu üvey kardeşinin de başka bı kız kardeşi varsa adamın baldızı aynı zamanda üvey kız kardeşi olur...

eğer adam kendi kız kardeşi ile evlenirse ve başka bir kız kardeşi daha varsa bu kız kardeşi adamın aynı zamanda baldızı olur...

ama bu şekildeki ensest ilişkileri hiç tasvir etmiyoruz :D

yanlış cevap ensest ilişki söz konusu değil gayet normal bir ilişki :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

e ona da cevap verdim ya. diyelim ki annesi öldü. babası başka bir kadınla evlendi. bu kadının da iki kızı var. adam geldi bu iki kızdan biri ile evlendi. bu durumda evlenmediği kız üvey annesinin kızı olduğu için kız kardeşi , karısının kardeşi olduğu için de baldızı olur.

Gönderi tarihi:

e ona da cevap verdim ya. diyelim ki annesi öldü. babası başka bir kadınla evlendi. bu kadının da iki kızı var. adam geldi bu iki kızdan biri ile evlendi. bu durumda evlenmediği kız üvey annesinin kızı olduğu için kız kardeşi , karısının kardeşi olduğu için de baldızı olur.

yanlışşş(yani böyle değil olay) :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

öyle olmayabilir ama benim dediğim de doğru banane banane :D

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

adamında aynı babadan kardeşi :sweatingbullets::unsure:

Adamın babası,adamın karısının annesiyle evlenmiş.Doğan kız adamın ve kadının kızkardeşi aynı zamanda adamın da baldızı

bu olay gerçek adam baldızını(yani öz kız kardeşini )geçenlerde evlendirdi.

CEVAPSIZ UNUTULMUŞ DİYE YAZDIM :P:P

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.