Φ alpuzuner Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 İŞTE BİR SİNİR SORU DAHA BİLİNDE GÖRİM ________________________________________________ JÜPİTERDEN İNSANLARI EĞİTMEYE GELDİM Alıntı
Φ alpuzuner Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 sen ne akıllısın öle bir kağıda bakta çiz bakalım oluomu ___________________________________ JÜPİTER Alıntı
Φ ustundag Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 İŞTE BİR SİNİR SORU DAHA BİLİNDE GÖRİM ________________________________________________ JÜPİTERDEN İNSANLARI EĞİTMEYE GELDİM Alıntı
Φ ustundag Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 eğer sandalı da kendileri kullanmaları gerekiyorsa önce iki yamyam karşıya geçer birisi karşıda kalır birisi geri döner ,geri dönen yamyam bir beyazı alır karşıya koyar tekrar geri döner ,sandal dan iner iki beyaz biner karşıya geçer ,ikiside iner yamyam biner ve diğer yamyam ları birer birer karşıya geçirir. bildim dimi Alıntı
Φ alpuzuner Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 maalesef yanlış 2 yamyam karşıya geçti sonra geri döndü bir beyaz aldı sonra o beyazı karşı kıyıya bıraktı bırakırken kendide indi öbür kıyıda 2 yam 1 insan oldu sandaldan inen yamyamla beraber o yam yam insanı mideye indirdi noldu şimdi yaşamıo bizim bir insan sizlere ömür ________________________________________ JÜPİTERDEN MARSA BİR YOLCULUK WAR BUGÜN Alıntı
Φ Khalimero Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 Bir insan ve bir yamyam gemiye biner yamyam karşı kıyıda kalır sonra insan döner o bir yamyam alır yanına diğer tarafa gecince insan iner yamyam kalır kayıkta sonra geri döner yanına bir insan alır karşı kıyıda onu bırakır geri döner yanına bir yamyam alır ve onuda karsı kıyıya bırakır iki yamyam iki insan olur sonra geri döner asıl kıyıda kalan son insanıda alır ve karşıya taşır .... Alıntı
Φ alpuzuner Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 abicim maalesef senin kide yanlış yam yam insan gitti ikiside atladı kıyıya sonra yam yam dediki insana ;git karşı kıyıdan yam yam al, git di aldı yam yamı indi aşağıya bu kıyıda noldu şimdi 2 yam yam 1 insan yam yamlar insanları yedi bitirdi!!!oda hakkı rahmetine kawuştu ___________________________________________ JÜPİTER GİBİ DEĞİL BURASI Alıntı
Φ novocaine Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 ilk önce iki yamyam biner biri karşıda iner öbürü geri döner dönen yamyam bi insan alır onu karşıya geçirir geri döner bi insan daha alıp karşıya geçirir döner bi insan dah alır bırakır döner sonra yamyamı alır böylece karşıya geçerler Alıntı
Φ alpuzuner Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 abicim anlatamıom galiba iki yam yam gitti ok anladık biri indi sonra öbürü gitti karşı kıyıdan insan aldı sonra öbür kıyıya geçirdi bunu karşı kıyıdan gene indi noldu orda 2 yam yam 1 insan gene hop midede!!! Alıntı
Φ Khalimero Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 Abi bu yamyamlar birbirlerini yese ne güzel olurdu alla allaaaa illa beyaz etmi yiyecekler diğerindede protein var biri bunlara anlatsa durumu ! Alıntı
Φ arizali Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 bir yamyam ve bir insan karsıya gecer yamyam insanı bırakır geri doner. sonra yamyam diger kıyıdan bir insan alıp onu da karsı kıyıya bırakır. daha sonra yamyam son insanı alıp karsı kıyıya bırakır. sonra yamyam diger kıyıya gecip bir yamyam alıp onu karsı kıyıya bırakır sonra yamyam diger kıyıya donup son yamyamı aldıktan sonra ikisi beraber sandaldan atlayıp karsı kıyıya gecerler. galiba boyle... Alıntı
Φ arizali Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 tekrar deniyorum; sandala once 2 yamyam biner biri karsi kıyıda iner. diger yamyam diger kıyıdan bir insan alıp karsı kıyıya bırakır. sonra yamyam geri donup bir insan daha alarak karsı kıyıya bırakır. sonra yamyam son yamyamı alıp karsı kıyıya bırakır. sonra yamyam kalan son insanı alıp beraberce kardesce karsı kıyıya varırlar... Alıntı
Φ lamazibico Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 insan 3 yam yami sirayla goturur sonra gelir bir insani goturur ve kendide iner indiktensonra yamyama teslimeder kayigi ve geride kalmis olan son insani yam yam getirir.. thats it. Alıntı
Φ alpuzuner Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 hepsi yanlış gene açıklama yapamıcam!!! Alıntı
Φ lamazibico Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 hepsi yanlış gene açıklama yapamıcam!!! neresi yanlis aciklarmisin? Alıntı
Φ lamazibico Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 hepsi yanlış gene açıklama yapamıcam!!! Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 2 yamyam gider 3 insan 1 yamyam kalir 1 yamyam geri doner 3 insan 2 yamyam olur karsida 1 yamyam kalır 1 insan 1 yamyam gider 2 insan 1 yamyam kalır 1 insan 1 yamyam olur 1 yamyam geri döner 1 insan 1 yamyam 2 insan 2 yamyam karsı kiyilarda olur 2 insan gider 3 insan 1 yamyam olur 2 yamyam kalır 1 yamyam gider 2 yamyam kalmistir 2 yam yam döner 1 yam yam kalır son olarak yam yam gider son kalan yam yamı alır Alıntı
Φ alpuzuner Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 gene yanlış kontrol et sadece bir kıyıya göre yapma öbür kıyıyıda hesaba kat!!! _________________________________ JÜPİTER SENİ ÖZLEMEYE BAŞLADIM :alien: Alıntı
Φ ustundag Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 buldum galiba önce iki yamyam karşıya geçer birisi iner ,diğeri tekrar geriye gelir diğer yamyamı da alır karşıya geçirir,tek başına geri gelir yamyam iner iki beyaz karşıya geçer ,bir beyaz iner bir yamyam biner bir beyaz ve bir yamyam beraber geri dönerler yamyam iner diğer beyaz biner iki beyaz karşıya geçer, ikiside iner yamyam biner ve diğer yamyamları birer birer getirir.... olay buu (ha birde soru insan ve yamyam olarak sorulmuş ben yamyam ve beyaz olarak cevapladım çünkü yamyam da bir insandır gerçi soran kişi uzaylı olduğu için çok görmemek lazım alpunuzer kardeş bildim mi? ödülüm ne Alıntı
Φ celal Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 ÖNCE KAYIĞA BİR YAMYAM BİR İNSAN BİNER KARŞI KIYIDA YAMYAM İNER İNSAN GERİ DÖNER DAHA SONRA BİR YAMYAM ALIR VE ÖTEKİNİN YANINA KENDİ GEÇER,KAYIKTAKİ YAMYAM BİR İNSAN ALIR VE KARŞIYA GEÇİRİR GERİ DÖNER SON YAMYAMI ALIR KARŞIYA GEÇER BÖYLELİKLE SORUN KALMAZ. Alıntı
Φ ustundag Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 doğru cevabı ben verdim sanırım. MEDİKAL DOSTUM NERDESİN BU SORUDA :clover: Alıntı
Φ alpuzuner Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 gene yanlış kontrol et sadece bir kıyıya göre yapma öbür kıyıyıda hesaba kat!!! _________________________________ JÜPİTER SENİ ÖZLEMEYE BAŞLADIM :alien: bildin kardeşim tbrler bir kaç gün sora tübitakta çıkmış bir soruyu size soracağım ________________________________________________________ JÜPİTER SENİ ÖZLEMEYE BAŞLADIM Alıntı
Φ caner70777 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Sırf bu soruyu cevaplayabilmek için üye oldum, çünkü çok uğraştım. Lütfen buna da yanlış deme. Bir yamyam diğer ikisini teker teker karşıya bırakır. Kendisi geri gelir. İki insan kayığa binerek karşıya geçer. Karşıdan bir insan ve bir yamyam geri döner. İki insan tekrar karşıya geçer. Tek yamyam geri dönerek diğer iki yamyamı da karşıya geçirir. Oldu dimi... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 buldum galiba önce iki yamyam karşıya geçer birisi iner ,diğeri tekrar geriye gelir diğer yamyamı da alır karşıya geçirir,tek başına geri gelir yamyam iner iki beyaz karşıya geçer ,bir beyaz iner bir yamyam biner bir beyaz ve bir yamyam beraber geri dönerler yamyam iner diğer beyaz biner iki beyaz karşıya geçer, ikiside iner yamyam biner ve diğer yamyamları birer birer getirir.... olay buu (ha birde soru insan ve yamyam olarak sorulmuş ben yamyam ve beyaz olarak cevapladım çünkü yamyam da bir insandır gerçi soran kişi uzaylı olduğu için çok görmemek lazım alpunuzer kardeş bildim mi? ödülüm ne cevap onceden verılmıstı.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.