Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2015 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2015 Yaaa aslında böyle bir başlık ne kadar iş görür, Ben oldum olası aşırı tüketimi sevmeyen bir insanım, kıyafetlerimi de eskiyene kadar giyiyorum ama eskiyene kadar üzerinde yapılacak birkaç değişiklik hoş olurdu aslında... Hadi bakalım eskiyen kıyafetlerimizi yenileyelim, geri dönüştürelim. Babetleri dantelleyelim Eski ayakkabıyı abiyeye dönüştürelim Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2015 Yazar Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2015 Aslında Kullanmadığınız Eşyaları Geri Dönüştürün sayfasında da daha önce paylaştığımız çok güzel yenileme örnekleri var, oraya da bakmak gerek. Unutmamak için kendime not alıyorum. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2015 Yazar Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2015 Kotlara seksi bir hareket, nasıl ama? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2015 Yazar Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2015 Giymediğiniz bir tişörtün arka tarafında aynen ilk fotodaki gibi kare bir kesik attıktan sonraaaa.... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2015 Yazar Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2015 Bunun için tişörtün eskimesine gerek yok sadece bir elbiseye ihtiyacımızın olması yeterli Evde sevgilinizin eşinizin tişörtleri bunun için bulunmaz kaftan 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2015 Yazar Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2015 Bu da yine kullanmadığımız eşyaları geri dönüştürün sayfasından... Buraya da eklemek istedim. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2015 Yazar Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2015 Bunlar da böyle tişörtlere kesik atarak yapabileceğimiz tasarımlardan örnekler.. gerisi sizin yaratıcılığa ve el becerisine kalmış artık.. Burada da nasıl kesilebileceğini gösteren birkaç örnek video var, onları da izlemenizi öneririm Eski tişörtleri keserek yenileme , Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2015 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2015 bende kotları kesip şort yapanlardanım : ) 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2015 Yazar Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2015 Kot pantolonla yapabileceklerimiz 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2015 Yazar Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2015 bende kotları kesip şort yapanlardanım : ) Tam da oraya gelmiştim Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2015 Yazar Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2015 Tabii bu son derece sade... ama sade sevmeyenler yakalarına önüne sağına soluna birkaç parça dantelle, boncukla falan bunu daha hoş bir hale de dönüştürebilir. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2015 Yazar Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2015 Yakayı şöyle önde bir miktar kalacak şekilde kes ve boynuna geçir işte sana süper ötesi bir tişört Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2015 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2015 Eski sütyenleri yenilemek Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2018 Yazar Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2018 Bu aralar evde eski püskü neyim varsa toparlayıp yenilemeye çalışıyorum çok iyi fikirler var, evdekiler yetmedi arkadaşlarımın tişörtlerini de almaya başladım, çok zevkli keyifli, herkese öneririm, tüketme özgürleş, güzel bir şey bu. Şu üstteki tişörtü yapmak gerçekten de kolay, iğne iplik bir parça dantel, eski bir tişört ve makas... bu kadar işte. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2018 Yazar Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2018 Bu daha uzun da yapılabilir. Kısa giymek istemeyenler için. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2018 Yazar Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2018 Nasıl yapıldığı anlatılmıyor ama pek de gerek yok aslında. Arkayı V şeklinde kesip iç tarafında dantel dikilmiş. Dantel yerine başka bir kumaş da olabilir tabii Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2018 Yazar Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2018 Aslında böyle uzun bir eteğim var, fikir de iyiymiş, hoşuma gitti Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2018 Yazar Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2018 Kot pantolonu yukarıdaki gibi kesip, bacağını da volanlı ve pileli bir şekilde birleştirin Etek uçlarına jiletle küçük püsküller yapılabilir. Şifon size bağlı isterseniz dikebilirsiniz, istemezseni yukarıdaki gibi kalabilir. İsterseniz diğer paçadan bir kat daha ekleyebilirsiniz. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2018 Yazar Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2018 tişörtlerinizden birininin arka tarafını düz bir şekilde kesip kuşgözlerini ku gözü makinesiyle falan yerleştirebilirsiniz. Ardından kuşgözlerini iple birleştirmeye kalıyor sıra Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2018 Yazar Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2018 Eminönünde böyle kumaş parçaları satılıyor aslında alınıp tişörtlerin ya da atlet ya da body tişörtlerin kollarına yakalarına falan dikilebilir. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2018 Yazar Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2018 Bunu tam çözemedim ama çok zor da gelmedi Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2018 Yazar Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2018 Bu harika bir fikir Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.