Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2015 9 yıl Yaaa aslında böyle bir başlık ne kadar iş görür, Ben oldum olası aşırı tüketimi sevmeyen bir insanım, kıyafetlerimi de eskiyene kadar giyiyorum ama eskiyene kadar üzerinde yapılacak birkaç değişiklik hoş olurdu aslında... Hadi bakalım eskiyen kıyafetlerimizi yenileyelim, geri dönüştürelim. Babetleri dantelleyelim Eski ayakkabıyı abiyeye dönüştürelim
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2015 9 yıl Yazar Aslında Kullanmadığınız Eşyaları Geri Dönüştürün sayfasında da daha önce paylaştığımız çok güzel yenileme örnekleri var, oraya da bakmak gerek. Unutmamak için kendime not alıyorum.
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2015 9 yıl Yazar Giymediğiniz bir tişörtün arka tarafında aynen ilk fotodaki gibi kare bir kesik attıktan sonraaaa....
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2015 9 yıl Yazar Bunun için tişörtün eskimesine gerek yok sadece bir elbiseye ihtiyacımızın olması yeterli Evde sevgilinizin eşinizin tişörtleri bunun için bulunmaz kaftan
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2015 9 yıl Yazar Bu da yine kullanmadığımız eşyaları geri dönüştürün sayfasından... Buraya da eklemek istedim.
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2015 9 yıl Yazar Bunlar da böyle tişörtlere kesik atarak yapabileceğimiz tasarımlardan örnekler.. gerisi sizin yaratıcılığa ve el becerisine kalmış artık.. Burada da nasıl kesilebileceğini gösteren birkaç örnek video var, onları da izlemenizi öneririm Eski tişörtleri keserek yenileme ,
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2015 9 yıl Yazar bende kotları kesip şort yapanlardanım : ) Tam da oraya gelmiştim
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2015 9 yıl Yazar Tabii bu son derece sade... ama sade sevmeyenler yakalarına önüne sağına soluna birkaç parça dantelle, boncukla falan bunu daha hoş bir hale de dönüştürebilir.
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2015 9 yıl Yazar Yakayı şöyle önde bir miktar kalacak şekilde kes ve boynuna geçir işte sana süper ötesi bir tişört
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2018 7 yıl Yazar Bu aralar evde eski püskü neyim varsa toparlayıp yenilemeye çalışıyorum çok iyi fikirler var, evdekiler yetmedi arkadaşlarımın tişörtlerini de almaya başladım, çok zevkli keyifli, herkese öneririm, tüketme özgürleş, güzel bir şey bu. Şu üstteki tişörtü yapmak gerçekten de kolay, iğne iplik bir parça dantel, eski bir tişört ve makas... bu kadar işte.
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2018 7 yıl Yazar Bu daha uzun da yapılabilir. Kısa giymek istemeyenler için.
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2018 7 yıl Yazar Nasıl yapıldığı anlatılmıyor ama pek de gerek yok aslında. Arkayı V şeklinde kesip iç tarafında dantel dikilmiş. Dantel yerine başka bir kumaş da olabilir tabii
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2018 7 yıl Yazar Aslında böyle uzun bir eteğim var, fikir de iyiymiş, hoşuma gitti
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2018 7 yıl Yazar Kot pantolonu yukarıdaki gibi kesip, bacağını da volanlı ve pileli bir şekilde birleştirin Etek uçlarına jiletle küçük püsküller yapılabilir. Şifon size bağlı isterseniz dikebilirsiniz, istemezseni yukarıdaki gibi kalabilir. İsterseniz diğer paçadan bir kat daha ekleyebilirsiniz.
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2018 7 yıl Yazar tişörtlerinizden birininin arka tarafını düz bir şekilde kesip kuşgözlerini ku gözü makinesiyle falan yerleştirebilirsiniz. Ardından kuşgözlerini iple birleştirmeye kalıyor sıra
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2018 7 yıl Yazar Eminönünde böyle kumaş parçaları satılıyor aslında alınıp tişörtlerin ya da atlet ya da body tişörtlerin kollarına yakalarına falan dikilebilir.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.