Φ ender_arslanturk Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 http://www.enderaRslanturk.com.tr İçerisinde; Günlük Makaleler : (Kişisel ve bir takım tanıtımlar ile beraber haberler bulunur.) Programlama : (Nasıl programcı olunur.) Büyük Türkiye Projesi : (Türkiye Tanıtımı, Sözlük, Firma Rehberi, Türk Mutfağı programları) Öneriler : (Önerdiğim kişi veya topluluklar.) İnndir : (Büyük Türkiye Projesi programları ve bir takım beğendiğim programlar.) İletişim : (Site Üzerinden bana mesaj gönderir.) arakdaşlar replemeyenin PC' si çöksün. şaka şaka site hakkında bilgi vermem gerekirse açıkcası ilk defa bir kişisel site günde 2500 ün üzerinde ziyaret alıyor diyebilirim. Site benim sitedir. Google siteye verdiği değer 10 üzerinden 4 tür. (Pagerank) Açıkcası siteyi yeniledim. Hem Büyük Türkiye Projesi hemde eğitime katkıda buunmak için programlama alanında bir takım bilgileri sunmaktayım. İnşAllah çok kişiye katkım olur. Alıntı
Φ cecile Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Ya siteniz cok güzel olmus ama delphiyi göstermişsin acaba visiualstudio.net hakkında bildiğin bir site var mı ya da bu konuda yardımcı olabilir misin? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.