Φ multeci Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 İŞTE SİZE BAZI KİMYASAL MADDELER.TEK YAPMANIZ GEREKEN SORULARDA HANGİ MADDEDEN BAHSEDİLDİĞİNİ BULMAK MADDELER: A-ELMAS B-OZON GAZI C-DEMİR PİRİT D-ALTIN E-VANILLALDEHYDE(VANİLYANIN KONSANTRE HALİ) F-METİL MERCANTAN G-KURUM H-METAL İŞTE AÇIKLAMALAR 1-BU MADDEYİ DÜZLEŞTİRMESİ OLDUKÇA KOLAYDIR.KİBRİT KUTUSU BÜYÜKLÜĞÜNDE BİR PARÇAYI İR TENİS SAHASINI KAPLAYACAK KADAR BÜYÜTEBİLİRSİNİZ 2-1905 YILINDA İNGİLİZ KRALI VII EDWARD A BU MADDEDEN BİR HEDİYE VERİLMİŞTİ.O DA ŞÖYLE DEMİŞTİ:'EĞER YOLDA GÖRSEYDİM CAM PARÇASI DİYE TEKMELEYİP GEÇERDİM' (KOLAY BU) 3-1578 YILINDA KAŞİF MARTİN FROBİSHER ALTIN DİYE BU MADDEYİ KUZEY KANADA DAN GETİRMEK İÇİN HAYATINI TEHLİKEYE ATMİŞTI.AMA ALTIN DEĞİLDİ. (AÇIKLAMALARLA LÜTFEN) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 İŞTE SİZE BAZI KİMYASAL MADDELER.TEK YAPMANIZ GEREKEN SORULARDA HANGİ MADDEDEN BAHSEDİLDİĞİNİ BULMAK MADDELER: A-ELMAS B-OZON GAZI C-DEMİR PİRİT D-ALTIN E-VANILLALDEHYDE(VANİLYANIN KONSANTRE HALİ) F-METİL MERCANTAN G-KURUM H-METAL İŞTE AÇIKLAMALAR 1-BU MADDEYİ DÜZLEŞTİRMESİ OLDUKÇA KOLAYDIR.KİBRİT KUTUSU BÜYÜKLÜĞÜNDE BİR PARÇAYI İR TENİS SAHASINI KAPLAYACAK KADAR BÜYÜTEBİLİRSİNİZ 2-1905 YILINDA İNGİLİZ KRALI VII EDWARD A BU MADDEDEN BİR HEDİYE VERİLMİŞTİ.O DA ŞÖYLE DEMİŞTİ:'EĞER YOLDA GÖRSEYDİM CAM PARÇASI DİYE TEKMELEYİP GEÇERDİM' (KOLAY BU) 3-1578 YILINDA KAŞİF MARTİN FROBİSHER ALTIN DİYE BU MADDEYİ KUZEY KANADA DAN GETİRMEK İÇİN HAYATINI TEHLİKEYE ATMİŞTI.AMA ALTIN DEĞİLDİ. (AÇIKLAMALARLA LÜTFEN) 1.Altın.. 2.Elmas.. 3.Demir pirit.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Açıklama istemişsin ya şimdi gördüm.. Altın çünkü;micron kalınlıklara kadar inceltilebilinir bir metaldir.Ayrıca en yumuşak metaldir.. Elmas çünkü;Ham hali camdan farksızdır.Hatta mika görüntüsü vardır.. Demir pirit çünkü;parlak sarı görünümüyle altın avcılarını hep yanılmıştır ve altın madenleri yakınında sıkça rastlanılır.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Açıklama istemişsin ya şimdi gördüm.. Altın çünkü;micron kalınlıklara kadar inceltilebilinir bir metaldir.Ayrıca en yumuşak metaldir.. Elmas çünkü;Ham hali camdan farksızdır.Hatta mika görüntüsü vardır.. Demir pirit çünkü;parlak sarı görünümüyle altın avcılarını hep yanılmıştır ve altın madenleri yakınında sıkça rastlanılır.. işte buuuuuuuuuuuu beeeeee Alıntı
Φ hekim Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 her acıklama ayrı bir maddeyi mi anlatıyor. yoksa tüm acıklamalar sadece bir maddenin ortak ozelliği mi Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 her acıklama ayrı bir maddeyi mi anlatıyor. yoksa tüm acıklamalar sadece bir maddenin ortak ozelliği mi Şaka yapıyorsun.. Alıntı
Φ multeci Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 ASLAN TAURUS DEDEEEE DOĞRU Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Sağol torun.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Açıklama istemişsin ya şimdi gördüm.. Altın çünkü;micron kalınlıklara kadar inceltilebilinir bir metaldir.Ayrıca en yumuşak metaldir.. Elmas çünkü;Ham hali camdan farksızdır.Hatta mika görüntüsü vardır.. Demir pirit çünkü;parlak sarı görünümüyle altın avcılarını hep yanılmıştır ve altın madenleri yakınında sıkça rastlanılır.. bilgili insanın hali başka tabi Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 bilgili insanın hali başka tabi estağfurullah.. Alıntı
Φ multeci Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 dede estağfurullah değil eyvallah............. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 dede estağfurullah değil eyvallah............. Önce ''estağfurullah'' kelimesi ne anlama geliyor öğren sonra lafımı düzeltmeye çalış..(Bu bir..) Artık benimle samimi konuşmayı bırak (Bu iki..) Diğer topicte sana ne yazdığımı okumadan,bana mesaj yazma (Bu da üç..) Topicleri de bulamazsın sen şimdi,dur ben sana yazayım: BİR GEZİNTİ, KENDİNE GÜVENENLERE(TAURUS A) Malta'lı Kuaför.., Niyeküüü.. Soru 2, Akıllı filozof Alıntı
Φ dyingwish Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Açıklama istemişsin ya şimdi gördüm.. Altın çünkü;micron kalınlıklara kadar inceltilebilinir bir metaldir.Ayrıca en yumuşak metaldir.. Elmas çünkü;Ham hali camdan farksızdır.Hatta mika görüntüsü vardır.. Demir pirit çünkü;parlak sarı görünümüyle altın avcılarını hep yanılmıştır ve altın madenleri yakınında sıkça rastlanılır.. altin en yumusak madde deildir. kursun var elmas en sert maddedir o yuzden kesinlikle sekil deistirmez altin avcilariyla pek bi laka goremedim demir pirit icin Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 altin en yumusak madde deildir. kursun var Lehimle kariştırıyor olma.. elmas en sert maddedir o yuzden kesinlikle sekil deistirmez Cevapla alakası yok.. altin avcilariyla pek bi laka goremedim demir pirit icin Azıcık araştırır ve demir piritin yapısını öğrenirsen görürsün.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.