Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 19 yıl Soru 1) Aşağıdaki A harfinin başına ve sonuna öyle aynı 3 harf ekleyin ki; 1: Anlamlı bir kelime oluşsun 2: A harfi çıkarıldıgında da başka anlamlı bir kelime kalsın. - - - A - - - Soru 2) Dünyanın en yüksek binasından atıldığında kırılmayan ama okyanusa atıldıgı zaman parşalanan şey nedir? Soru 3) BU CÜMLEDE ....................... HARF VAR Noktalı yere öyle bir şey yazın ki cümle kendini doğrulasın... Soru 4) Everest tepesi keşfedilmeden önce dünyanın en yüksek yeri neresiydi? Soru 5) B. Russel soruyor: Odada papa ve ben varım. Toplam kaç kişiyiz (2 değil)
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 19 yıl Soru 3) BU CÜMLEDE ....................... HARF VAR Noktalı yere öyle bir şey yazın ki cümle kendini doğrulasın 18 mi
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 19 yıl Soru 5) B. Russel soruyor: Odada papa ve ben varım. Toplam kaç kişiyiz (2 değil) ben papayım...
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar Soru 3) BU CÜMLEDE ....................... HARF VAR Noktalı yere öyle bir şey yazın ki cümle kendini doğrulasın 18 mi değil mülteci hadi göreyim seniii... Rakamla olmayacak yazıyla yazacaksın ne yazacaksan...
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar Soru 5) B. Russel soruyor: Odada papa ve ben varım. Toplam kaç kişiyiz (2 değil) ben papayım... bu doğru ok... Bir kişi doğru yanıt...
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar 4) kanAmak ---- kanmak (birçok kelime yazılabilir) aynı harfler kullanılacak ve de aynı sırada kullanılacaklar. Kağıt mendil doğru cevap Soru 1 ve soru 4 kaldı
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 19 yıl 4.Everest tepesiydi tabi ki..(Keşfedilmeden önce daha mı kısaydı sanki.. ) 5.BERABER.. ber A ber
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar 1.soru için : Taurus 2.soru için : Moustapha 3.soru için : Mülteci 4.soru için : Taurus 5.soru için : Mülteci tebrikler...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.