Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 19 yıl 5 rakamına 1 ekliyorum ve 5 ten küçük bir sayı elde ediyorum. Bu nasıl olur?
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar biraz ipucu nooolur Yok kopya falan... Bulursun sen bunun cevabını... Bulmuşsundur sennnnn bulmuşsundur...
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar eksili bir sayı mı ekliyoruzz.5+(-1)=4 mesela cevap bu değil... eksili bir rakam da kullanmıyoruz
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar Romen rakamları ile V'e(5) I (1) Eklersek IV (4) olur.. vallahi süperrrrsiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 19 yıl yav bende bi bozukluk var heralde ben daha soruyu özümseyemeden cevabı veriyosunuz. ama babam demişti, dört işlemi öğrendikten sonra da matematiğe devam et demişti
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar yav bende bi bozukluk var heralde ben daha soruyu özümseyemeden cevabı veriyosunuz. ama babam demişti, dört işlemi öğrendikten sonra da matematiğe devam et demişti heehhee
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.