Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Ay ayy şuna da bakın Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 suheda ve lilac Aaa benim nickimi de beğenen varmışş tşk ederim katre_a Alıntı
Φ kız kurusu Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Kız kurusu, Fosforlu Cevriye, Taurusmutis ( ) mersi ..... bende senin avartarına bayıldım. en iddalı avartar adayımsın.... Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 alla alla havasına bak sen Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Allah'ıma şükür çok oksijenliyim Herkes kendine baksın Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 EreN, İnnocent, Activate.. Alıntı
Φ GuNeSLi_GeCe Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gece_Yağmuru, Taurusmutis, Natalia, Yeşilsu, Lilac, Aysum, Kız Kurusu... Bunlar Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 yam_yam taylan abi keskinkalem Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gece_Yağmuru, Taurusmutis, Natalia, Yeşilsu, Lilac, Aysum, Kız Kurusu... Bunlar Yazmadığın kaldı mı ? Senin nick de güsel.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gece_Yağmuru, Taurusmutis, Natalia, Yeşilsu, Lilac, Aysum, Kız Kurusu... Bunlar Teşekkür ederim GuNeSLi_GeCe Hoşgeldin ayrıca Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 aslında hepsi birbirinden güzel nikler var ama birkaçtane yazmak gerekirse; Ra dya Tengeriin boşig Cicada Cyrano Umuda Türkü... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Aysummm bu resimler..çok güzel ama çok hüzün verici.(çok beğendim ama üzüldümde) Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gece_Yağmuru, Taurusmutis, Natalia, Yeşilsu, Lilac, Aysum, Kız Kurusu... Bunlar Teşekkür ederim güneşli gece seninki de gerçekten güzel günışığı sağol, dimi güzel ama hüzünlü bir resim ben de çok beğendim Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 cidden çok güzeller...ama baktıkça üzülüyorum Alıntı
Φ kız kurusu Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gece_Yağmuru, Taurusmutis, Natalia, Yeşilsu, Lilac, Aysum, Kız Kurusu... Bunlar teşekkür ederim bence asiye nasıl kurtulur (kurtuluşu yok ama) birde fosforlu cevriye Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 cidden çok güzeller...ama baktıkça üzülüyorum Üzülme canım hayat böyle işte Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 manyak545 en güzel nick Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Dipnot ve KeskinKalem taurusmutis.keskinkalem yam_yamtaylan abi keskinkalem Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 taurusmutis.keskinkelem Teşekkür ederim.. Kız kurusu, Fosforlu Cevriye, Taurusmutis ( ) Bir de sarışmış kuzum.. Dedeye torpil var sanırım ama teşekkür ederim Naty'm.. Gece_Yağmuru, Taurusmutis, Natalia, Yeşilsu, Lilac, Aysum, Kız Kurusu... Bunlar Hoşgeldin,teşekkür ederim.. Benim birkaç tane beğendiğim nick var.. Gece yağmuru.. Gloria..(Kayıp sarı lale.. ) Natalia (Böyle yazmak acayip geldi.. ) Naty'm.. Keskinkalem.. Yumote..(Özledim ayrıca..) Focal.. Sedelina..(Sedoş diyebildiğim için.. ) Aça..(Biricik kedim.. ) Ege'm.. (Bi'şey yazmama gerek var mı.. ) Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Taurusmutis eski dostum teşekkür ederim bende bir kaç isim yazmak isterim figaro tengeriin boşig taurusmutis frozen diloş sardunyam Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Taurusmutis eski dostum teşekkür ederim bende bir kaç isim yazmak isterim figaro tengeriin boşig taurusmutis frozen diloş sardunyam Hem rica hem teşekkür ederim eski ama eskimeyen dostum.. Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 eski dost düşman olmaz diyenler doğru demişler. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.