Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 17 yıl suheda ve lilac Aaa benim nickimi de beğenen varmışş tşk ederim katre_a
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 17 yıl Kız kurusu, Fosforlu Cevriye, Taurusmutis ( ) mersi ..... bende senin avartarına bayıldım. en iddalı avartar adayımsın....
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl Gece_Yağmuru, Taurusmutis, Natalia, Yeşilsu, Lilac, Aysum, Kız Kurusu... Bunlar
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl Gece_Yağmuru, Taurusmutis, Natalia, Yeşilsu, Lilac, Aysum, Kız Kurusu... Bunlar Yazmadığın kaldı mı ? Senin nick de güsel..
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl Gece_Yağmuru, Taurusmutis, Natalia, Yeşilsu, Lilac, Aysum, Kız Kurusu... Bunlar Teşekkür ederim GuNeSLi_GeCe Hoşgeldin ayrıca
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl aslında hepsi birbirinden güzel nikler var ama birkaçtane yazmak gerekirse; Ra dya Tengeriin boşig Cicada Cyrano Umuda Türkü...
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl Aysummm bu resimler..çok güzel ama çok hüzün verici.(çok beğendim ama üzüldümde)
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl Gece_Yağmuru, Taurusmutis, Natalia, Yeşilsu, Lilac, Aysum, Kız Kurusu... Bunlar Teşekkür ederim güneşli gece seninki de gerçekten güzel günışığı sağol, dimi güzel ama hüzünlü bir resim ben de çok beğendim
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 17 yıl Gece_Yağmuru, Taurusmutis, Natalia, Yeşilsu, Lilac, Aysum, Kız Kurusu... Bunlar teşekkür ederim bence asiye nasıl kurtulur (kurtuluşu yok ama) birde fosforlu cevriye
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 17 yıl cidden çok güzeller...ama baktıkça üzülüyorum Üzülme canım hayat böyle işte
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 17 yıl Dipnot ve KeskinKalem taurusmutis.keskinkalem yam_yamtaylan abi keskinkalem
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 17 yıl taurusmutis.keskinkelem Teşekkür ederim.. Kız kurusu, Fosforlu Cevriye, Taurusmutis ( ) Bir de sarışmış kuzum.. Dedeye torpil var sanırım ama teşekkür ederim Naty'm.. Gece_Yağmuru, Taurusmutis, Natalia, Yeşilsu, Lilac, Aysum, Kız Kurusu... Bunlar Hoşgeldin,teşekkür ederim.. Benim birkaç tane beğendiğim nick var.. Gece yağmuru.. Gloria..(Kayıp sarı lale.. ) Natalia (Böyle yazmak acayip geldi.. ) Naty'm.. Keskinkalem.. Yumote..(Özledim ayrıca..) Focal.. Sedelina..(Sedoş diyebildiğim için.. ) Aça..(Biricik kedim.. ) Ege'm.. (Bi'şey yazmama gerek var mı.. )
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 17 yıl Taurusmutis eski dostum teşekkür ederim bende bir kaç isim yazmak isterim figaro tengeriin boşig taurusmutis frozen diloş sardunyam
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 17 yıl Taurusmutis eski dostum teşekkür ederim bende bir kaç isim yazmak isterim figaro tengeriin boşig taurusmutis frozen diloş sardunyam Hem rica hem teşekkür ederim eski ama eskimeyen dostum..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.