Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 18 yıl çok kolay bi oyun, forumda en beğendiğimiz nickleri söylemece benimle başlayalım: questgirl, dogville ve anlamını bilmesem de sedelina ve tabi ki benimki haydi şimdi de sizinkileri duyalım ????
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 18 yıl valla benim en sevdiğim nik.. VAKANA... evet bencede... bende bu arkadaşa katılıyorum...
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 18 yıl bu sefer ayrımcılık yapıcam ve forumda bana en özel olan insanın nickini söyliyecemm :clover: kralx :clover:
Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 18 yıl Forumdaki en güzel nick Gece yağmuru... Tşk ederim Sevgili Eren Senin nickinde çok hoş
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 18 yıl Forumdakii bütün nikler güzell ama bence en uçuk kaçık olanı KATLİVACİP
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 18 yıl Zıplayan Dana nickini ilk gördüğümde dakikalarca gülmüştüm Hasılı benim enb eğendiğim nick zıplayan dana .
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 18 yıl gece yağmuru Tşk ederim ablacım Senin nickinde çok hoş gece yağmuru Tşk ederim Gece Yağmuru gördüğüm kadarıyla en güzeli Tşk ederim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.