Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar Not Al Arkadaşım. Önüne geleni degil ugruna öleni sev. Sana bakani degil sana tapani sev.Yüzüne güleni degil arkandan aglayani sev.Sevgisi büyük olani degil SEVGISI TEK OLANI SEV
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar not al arkadaşım Hayat bir bisiklete benzer pedalları çevirdiğin sürece düşmezsin
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 19 yıl Keşke tek petalla olsa, zincir atar, maşa kırar, teker patlar..
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar not al arkadaşım Bir erkekle mutlu olmak için onu çokça anlayıp azda olsa sevmek! Bir kadınla mutlu olmak içinse onu çokça sevip hiç anlamaya çalışmamaktır.
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar not al arkadaşım Hırs bir teknenin, yelkenini şişiren rüzgara benzer. Fazlası tekneyi batırır. Azı da tekneyi olduğu yerde saydırır
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 19 yıl böyle kendinize ait olmayan düşünceleri sırf laf olsun diye yazıyorsunuz ya hayret bişi ! not al arkadaşım "öyleyecek tek şeyin olsun ama sana ait olsun"
Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar not al arkadaşım Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir.
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar böyle kendinize ait olmayan düşünceleri sırf laf olsun diye yazıyorsunuz ya hayret bişi ! not al arkadaşım "öyleyecek tek şeyin olsun ama sana ait olsun" valla benim yazdıklarım benim fikirlerimi yansıtıyor düşüncelerim açıkçası not al arkadaşım yaşamak nefes almak değilmiş şimdi daha iyi anlıyorum.
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 18 yıl yazzz kardeşş "sevdiğinin değerini ii bilecenn,asla üzmicenn tamam mı"
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 18 yıl yazzz kardeşş "sevdiğinin değerini ii bilecenn,asla üzmicenn tamam mı" ne güzelde yazmışsın be musti.. aldım notumu..
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 18 yıl ne güzelde yazmışsın be musti.. aldım notumu.. bişi bilioz dimi gelmedi bu aksamm..bekliom hala.. sabaha kadar beklicemm.
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 18 yıl not al arkadaşım insanı insan yapan insanlığıdır. yog ole bişe ya
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 18 yıl Seveceksen asil insanlarin basit, sevgileriyle degil, basit insanlarin asil sevgileriyle sev
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 18 yıl yaa bem bu siteden fasla bişe nalamıom yardımcı olun lütfen yaa
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 18 yıl saliha kardeşim bak ne laf yaptı ole aso yasar kendisi hele olsun kardesime kardesinibilen kardeslerdendir ooo
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar not al arkadaşım.. Değer görmek istiyorsan kendinden başkasına değer verme..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.