Φ inceisma Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2015 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2015 Genelde ingilizce öğrenmek isteyenler sınıf ortamında kalabalık sınıflarda ingilizce öğrenmek için kurslara gitmeyi tercih etmektedirler. Malesef bu bir yöntem değildir. Çünkü herkesin eğitim , ingilizce bilgi ve anlama seviyesi aynı olmadığından aylarca hatta yıllarca gitseniz öğrenemezsiniz. Bu nedenle özel ders ortamında siz ve hocanız baş başa olduğunuzdan öğrenecekleriniz daha kalıcı ve verimli olacaktır. Özel ders almanın maliyeti yüksek gibi görünsede 120 saat 1 kura ücret ödeyene kadar aynı kuru özel ders alarak 32 saatte tamamlayabilirsiniz... Alıntı
Φ episkop Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2015 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2015 ben de ozel derslere karsi onyargiliydim ama su an istisnalarinin olmasi gerektigini dusunuyorum mesela arkadasimin cocugu okulda basarisiz iken aldigi butun ozel derslerde gercek bir deha olabilecegini ispatliyor bir sure sonra da cocugun sosyal fobisi oldugu ortaya cikiyor .. sosyal ortamlar cogu kisiyi bilgi yonunden besler ama cogu kisi de sosyal ortamlarda dikkat daginikligi ve istemsiz algi kapanmasina maruz kalabilir .. ozel ders verebilmek te o dersi alabilmek te avantaj olarak gorulmelidir ... cunku dikkat bastan sona ozel ogretmenin uzerinde olmak zorundadirr .. kurumsal derslerde ise cok ufak bir kalem silgi muhabbeti bile algida delik acabiliyor .. algisi kapanan kisi ise o istemsiz azaba yakalaniveriyor : ))) ve etrafi ile teneffus ravdevusu derken kaynatmaya baslayiveriyor .. hem kendine hem etrafina zarar : ( kendi ogrencilik yillarim 60 kisilik siniflarda gecti ve ozellikle ingilizce ve matematikten biseyler kapmak neredeyse imkansizdi .. Alıntı
Misafir ZermaBepMer Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2017 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2017 Wonderful .. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.