Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Güzelmiydi dansımız.. bak unutmuşum senlede dans etmişim idare eder güzeldi Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Zaten ben öğretmiştim sana dansı.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Zaten ben öğretmiştim sana dansı.. ben biliyodum dans etmeyi Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Öle demiyodun ama... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Öle demiyodun ama... dans etmeyi biliyodum sendende daha iyi öğrendim insanlarla nasıl dans edileceğini Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Daha tam öğrenedemin bol bol pratik yapman lazım.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 hımmm iyi yaparız o zaman Alıntı
Φ çarew Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Sessizliğin kızı dans etmek ister misiniz ? Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Sessizliğin kızı dans etmek ister misiniz ? valla ben pek bilmiyomuşum dans etmeyi ayağına basarım sonra etmeyelim Alıntı
Φ çarew Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 dans etmeyi biliyodum sendende daha iyi öğrendim insanlarla nasıl dans edileceğini Biliyormuşsunuz işte... İnsanlarla dans etmekle yapacağımız dans aynı şeyler değil? Hem ayağıma bassanız ne olur bir yerim mi incinir Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Biliyormuşsunuz işte... İnsanlarla dans etmekle yapacağımız dans aynı şeyler değil? Hem ayağıma bassanız ne olur bir yerim mi incinir teşekkür ederim ayağına basmamı kabul ettiğin için yanlız boyumda 161 kısayımda bazıları boyum kısa diye kızdırdılar benide Alıntı
Φ çarew Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 teşekkür ederim ayağına basmamı kabul ettiğin için yanlız boyumda 161 kısayımda bazıları boyum kısa diye kızdırdılar benide Erkek olsaydın belki sorun olurdu ama bir bayana kısa olmak daha çok yakışıyor bence Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 bende dans edecemmmm yıldız tilbe halt etmişş yanımdaaaaa Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Sessiliğin kızı benle dans edermisin.. Alıntı
Φ çarew Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 bende dans edecemmmm yıldız tilbe halt etmişş yanımdaaaaa Şimdi biz dans edeceğiz arkadaşım Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Sessiliğin kızı benle dans edermisin.. ederim sedat Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Şimdi biz dans edeceğiz arkadaşım oke çarewww tşkk.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Burcu hadi bakalım piste.. Ayağa basmak yok ama..)) Alıntı
Φ çarew Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 oke çarewww tşkk.. sorun değil daha sonra da sessizliğinkızıyla olan dansımızı edeceğiz değil mi sessizliğinkızı Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 sizler iyimisiniz arkadaşlar. ben karıştırdım ya kim kiminle dans ediyor ....niye ediyor Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Dansın niyesimi olur frozen.. Eden ediyo işte.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 sorun değil daha sonra da sessizliğinkızıyla olan dansımızı edeceğiz değil mi sessizliğinkızı ben sedatla dans ettim başkada kimseyle etmedim etmeyide düşünmüyorum. ...s... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 sizler iyimisiniz arkadaşlar. ben karıştırdım ya kim kiminle dans ediyor ....niye ediyor Kim kiminle dans ediyo işte liste xlark tades - sessizliğin_kızı ERBAY - paula çarew - günışığı Şimdilik bunlar dans ediyor .Başka dans edenler olursa listeye eklicem hadi bakalım .Başka yok muuuu Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Kim kiminle dans ediyo işte liste xlark tades - sessizliğin_kızı ERBAY - paula çarew - günışığı Şimdilik bunlar dans ediyor .Başka dans edenler olursa listeye eklicem hadi bakalım .Başka yok muuuu sağol be murti Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 sağol be murti ne için sağol dedin anlayamadım seni eklemeyi mi unutmuşum yoksa Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.