Φ ewücüm Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 walla yaa nie bomboş pist olmuo amaaa heeyyy kimsecikler yok muuu hadi yaaa bak çifte telli çalıo kıslarrrrrrrr nerdesiniiiisssss Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 walla yaa nie bomboş pist olmuo amaaa heeyyy kimsecikler yok muuu hadi yaaa bak çifte telli çalıo kıslarrrrrrrr nerdesiniiiisssss çifte telli mi oynıcaz Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 çifte telli mi oynıcaz haadi oynayalım kıss bende varım Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 haadi oynayalım kıss bende varım harmandalı oynasak Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 olur bak ben harmandalında varım efeyiz ne de olsa Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 olur bak ben harmandalında varım efeyiz ne de olsa Oynak kusen sen oynamasan olmas mı Tombik oynayalım.. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 benim bi bildiğim kutu kutu pense oynamak isteyen warsa gelsin Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 benim bi bildiğim kutu kutu pense oynamak isteyen warsa gelsin Yok almayalım o yaşı çoktan geçtik Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Yok almayalım o yaşı çoktan geçtik o zaman sana bi doz tango versek desem ağır gelebilir...sence? Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Ayy bende tango yapmak istiom ama partnerim yok Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Ayy bende tango yapmak istiom ama partnerim yok istersen ayarlarız bi yer??? Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 istersen ayarlarız bi yer??? Yuk almiim ben Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Yuk almiim ben zaten şaka yapiyordum.daha önce dediğim gibi dans etmesini fazla bilmem Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Kesik çayır.. Oynamak isteyen varsa haydi piste. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Ayy bende tango yapmak istiom ama partnerim yok Bende vals istiyom Kızlar sizinle dans etmek isterim ancak siz iki kişisiniz ben tek *NATALIA*' seninle dans etmedik istersen edebiliriz ? ama ben alınganım hayır diyeceksen birşey yazmaaaa! yoksa ağlarımm xlark tades gelmiş arkadaşım halay çekelim kızlar toplanın hepiniz tüm herkes...... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 zaten şaka yapiyordum.daha önce dediğim gibi dans etmesini fazla bilmem Öğrenirsin.. Zor diil Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Kızlar sizinle dans etmek isterim ancak siz iki kişisiniz ben tek *NATALIA*' seninle dans etmedik istersen edebiliriz ? ama ben alınganım hayır diyeceksen birşey yazmaaaa! yoksa ağlarımm Tamam beah ( Hayır dersek ağlıcak cocuk ) Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 ben kavalyesiz kaldım neyse halay çekelim bare Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Öğrenirsin.. Zor diil bilmem?? öğrenmeyi denemedim hiç. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Tamam beah ( Hayır dersek ağlıcak cocuk ) teşekkürler evet piste buyrun ne çelsın orkestra Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Murti müsik bu olsun.. Papatya gibisin beyaz ve ince Eziliyor kalbim seni görünce Ismin dudaklarımı yakıyor neden Nedir bu çektiğim senin elinden Yalvarırım sana gel üzme beni Inan bana çok seviyorum seni Gel kollarıma artık bekliyorum Papatyam seni özlüyorum Gitarımla ona bir ses verebilseydim eğer O sesimle ona ersem bana dünyaya değer Ne yazık ki deniz engin şu ufuklar olgun Bir elemle doluyor her yeni gün Yarın olsun yarın olsun diye renkler soluyor Neye baksam ne işitsem bana bin dert oluyor Bu karanlık günün elbet gelecektir sonu Kalbim özlüyor onu Hade bakaam Yalnıs bıras usak dur.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 tamam canım uzak durayım da karşıdan karşıya dans olur mu hiç yamcına gelsem olur mu? Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 tamam canım uzak durayım da karşıdan karşıya dans olur mu hiç yamcına gelsem olur mu? Böle iyi fasla yaklaşma Heh.. Dırıını dırı nı nı nırınııııııı ( aysum iyi deilim ben .. delirdim Ey aaşk ) Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Murti müsik bu olsun.. Papatya gibisin beyaz ve ince Eziliyor kalbim seni görünce Ismin dudaklarımı yakıyor neden Nedir bu çektiğim senin elinden Yalvarırım sana gel üzme beni Inan bana çok seviyorum seni Gel kollarıma artık bekliyorum Papatyam seni özlüyorum Gitarımla ona bir ses verebilseydim eğer O sesimle ona ersem bana dünyaya değer Ne yazık ki deniz engin şu ufuklar olgun Bir elemle doluyor her yeni gün Yarın olsun yarın olsun diye renkler soluyor Neye baksam ne işitsem bana bin dert oluyor Bu karanlık günün elbet gelecektir sonu Kalbim özlüyor onu Hade bakaam Yalnıs bıras usak dur.. şansa bak ya bisi bıraktı gitti murtiyle dans ediyo ne diyim ALLAH mutluluklar versin. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.