Φ hircin Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Seninle dans etmek güzeldi Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Seninle dans etmek güzeldi Aynen benim içinde öle.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 yok vaf şans yok bizde dans ediyorsunuz ama ben yokken nasıl denk getiriyorsunuz anlamıyorum . xlark tades insan bir alo der yahu bizde dans ederdik tüh be kaçırdık fırsatı neyse bi dahaki sefere inşallah Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 yok vaf şans yok bizde dans ediyorsunuz ama ben yokken nasıl denk getiriyorsunuz anlamıyorum . xlark tades insan bir alo der yahu bizde dans ederdik tüh be kaçırdık fırsatı neyse bi dahaki sefere inşallah murat sende pist kalabalıklaşınca kayboluyosun Alıntı
Φ tech1988 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Burcu, hırçınla dasn edecekler listesine beni de koymuşsun ama ben Aysumdan başka kimseyle dans etmiyorum.... belki bu kararımı değiştirirsem ederim... bi seninle ettim ama sen ablamsın... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Burcu, hırçınla dasn edecekler listesine beni de koymuşsun ama ben Aysumdan başka kimseyle dans etmiyorum.... belki bu kararımı değiştirirsem ederim... bi seninle ettim ama sen ablamsın... bende birtek kişiyle dans ettim birde seninle sen kardeşimsin arada yine ederiz ablam tamammı Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Burcu, hırçınla dasn edecekler listesine beni de koymuşsun ama ben Aysumdan başka kimseyle dans etmiyorum.... belki bu kararımı değiştirirsem ederim... bi seninle ettim ama sen ablamsın... Niye ki Edebilirsin canım ne olcek Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 pazar akşamında dans başkadır , buyrun bakalım Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 pazar akşamında dans başkadır , buyrun bakalım benimle dans edermisin paula Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 benimle dans edermisin paula ay arkadaşım ederim tabiiki , moral kaynağıdır dans ne tür edicez sen söle , hepsi bende mevcut Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 ben de dans etcem kıs paulam slow edin Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 ay arkadaşım ederim tabiiki , moral kaynağıdır dans ne tür edicez sen söle , hepsi bende mevcut farketmez ama yavaş bir dans olsun ? sen seç ben sana uyarım Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 tamam slow edelim , madem öle müziği sen seç ?? Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 yerli mi yabancı mı olsun ? Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 yerli mi yabancı mı olsun ? yabancı parçalarda daha güsel slow dans ediliyo bence Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 yabancı parçalarda daha güsel slow dans ediliyo bence sen seç yabacıyı beğendiğini dans edelim Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 destinys child- cater 2 uyar mı veya demet akalın - Seven Kizin Romani buda dans için güzel Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 destinys child- cater 2 uyar mı hangi parça bilmiyorum ama uydu buyrun beyfendi piste Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 teşekkürler .ben pistteyim sizde buyrun bakalım başlayalım dansa Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 teşekkürler .ben pistteyim sizde buyrun bakalım başlayalım dansa parçada güselmiş , ayrıca gayet iyi dans ediyosun murticim Alıntı
Φ Bir nefes kadar kısa!! Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Slm arkadaşlar sizleri dışarıdan izlemesi de çok güzel adeta su gibi akıp gidiyosunuz!! İnsan imreniyo açıkçası Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 parçada güselmiş , ayrıca gayet iyi dans ediyosun murticim Paula çok güzel dans ediyorsun. şimdi ikimizn dansı daha güzel olacak Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 aman Allah ım dışardan bakılınca bölemi görünüyorum iyiymişim baya be dans edene değil ettirene bakın demişlermiydi Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 gerçi seni güzelliğin yanında biraz sönük kalıyorum ama idare te olur mu sen şahane dans ediyorsun kuğu gibi süzülüyorsun. Buda ikimizin dansı biraz ısındık dansta hızlandı birbirimize uyum sağladık bak çabuk! teşekkürler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.