Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 kim o bakim bağıran sana Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 kim olck bi bak bakim yukarı Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Bana diyo.. Bağırıım tabi.. Sabahtan beri partner arıyoruz gideceğimiz zaman geliyosunuz.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 ayy nere gidiyon yaa.. ben yeni gelmştm.. dolasıyla görmedm partner aradığını Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 ben yokken neler olmuş bir göz atayım sayfaya Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 ben yokken neler olmuş bir göz atayım sayfaya valla murat neler olmuş neler bu arada bu topic banamı ait anlamadım uğursuz bir topicte uğursuzların işine onuda anlamadım neyse uğursuz benimde uğursuz uğursuzu çeker derler o hesap oldu galiba Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Sabahtan beri partner arıyoruz gideceğimiz zaman geliyosunuz.. Demek sen de bişi farmış sedat Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 topic karışmış Murti_san dans teklifini kabul ettimde sen nerelerdesin hadi dansa müzik_ irem kölem ol kusura bakma ne zamandır pek giremedim .üstüne birkaç sayfa geçmiş.anca gördüm seninle dans etemek bir onur benim için .eğer denk gelebilirsek yaparız bir dans ! Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 kusura bakma ne zamandır pek giremedim .üstüne birkaç sayfa geçmiş.anca gördüm seninle dans etemek bir onur benim için .eğer denk gelebilirsek yaparız bir dans ! vallahi öyle oluyor yazılanlar sayfa atladı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 bnen halay çekmek istıyorum haydıııı leleleleee celıne getır mendili Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 bnen halay çekmek istıyorum haydıııı leleleleee celıne getır mendili bende çekcem hadeeeeeee Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 bende çekcem hadeeeeeee Otur kıs sen yerine kıs evi oynamas.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Otur kıs sen yerine kıs evi oynamas.. Sedelina erkek evi mi Erkek evi canda kız evi patlıcan mı yane Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 haydıııı oturmayamı geldinizzzz...gelının arkadaşları burayaaa erbayı başa alın ezer bizi Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 ya hayret bişi,ne zaman celıne mendıl getır desem bu kıs gelıyor,ya çok tatlı bu kıs yaaaaaaaa Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 erbayı başa alın ezer bizi ya da ortaya alalım en azından hoplarken dengeleriz Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 ya hayret bişi,ne zaman celıne mendıl getır desem bu kıs gelıyor,ya çok tatlı bu kıs yaaaaaaaa Ben söyledim de ondan Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 ya hayret bişi,ne zaman celıne mendıl getır desem bu kıs gelıyor,ya çok tatlı bu kıs yaaaaaaaa ii insan lafının üstüne gelirmiş buyur mendilin... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 ii insan lafının üstüne gelirmiş buyur mendilin... ya ben seni ısrmak ıstıyommmm.. kıs aysum halay bu halayyy hıphop dımedık duzgun oynasanaaaa Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 anam ben de katılıyorum loy loy loy Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 yumo saçını çek göremıyom düşecem şimdiiii kıs natyyy davulcu nıye sana sırıtaraktan ve bade suzerekten bakıyorrrr Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 en iyisi bende bi türkü çıırıyım Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 kız sedoş naty yi de mi evercez yoksa Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 en iyisi bende bi türkü çıırıyım imdattttttttttttttttttttttttttttttttt Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 imdattttttttttttttttttttttttttttttttt niye bağırıyon kıss kötümü sölüyo Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.